maanantai 12. syyskuuta 2011

Buzzataanpa nyt Vanishista :)

Eli tässä viikonloppuna tuli testailtua Vanishin tuotteita tahroihin. Tässä ennen ja jälkeen kuvia.

Alla vauvan body pienen ohivuoto-ongelman jäljiltä. Kyseessä ei ollut tuore tahra mutta hyvin toimi Vanish Oxi Action Extra Hygiene -jauhe. Suihkautin vielä Vanishin esikäsittelysuihketta pintaan ennen pesua.


Tässä alhaalla kuvat Tirppanan farkuista ja t-paidasta vuorokauden mökilläolon jäljiltä. Olin ihan varma ettei paidasta enää valkoista saa tekemälläkään mutta liotus ennen pesua Vanishin Oxi Action Crystal White -jauheen kera + että laitoin sitä vielä pesuaineen sekaan, auttoi niin farkuille kuin paidalle. Tosin ihan ohjeen mukaan ei menty kun unohdin illalla nuo likoamaan yön yli ja purkissa oli että 6 h maksimissaan.


 Tämä alla oleva pyyhe puolestaan lojui varmaan kuukauden ulkona maassa kun kukaan lapsista ei sitä toistuvista kehotuksista huolimatta saanut toimitettua pesuun, jossain vaiheessa kyllä nostivat sen maasta tikapuille mutta pyykkikoriin asti oli ilmeisen vaikeaa. Piti lopulta käskemällä käskeä että jos haluaa pyyhkeensä pestyä niin toimittaa itse sen pesuun. Vanishin pinkkiä geeliä pesuun mukaan ja puhdasta tuli. Geeli sopii myös villalle ja silkille. Pyykeistä ainoa jonka pesin 60 asteessa, muut 40 asteessa.


Pyyhkeen tavoin tämä neuletakki lojui ulkona joka säässä mutta kyllä siitäkin puhdas tuli Vanishin Crystal White -geelin ansiosta. Aavistus jotain tummaa häivähtää selässä mutta päällä ei edes huomaa. Tätä saa käyttää myös villalle ja silkille.


Vanish on hyvä tuote, olen ennenkin pinkkiä käyttänyt, muut olivat uusia tuttavuuksia, mutta jostain meidän lapset joskus saavat tahroja mitkä eivät lähde täysin puhtaaksi edes liottamalla. Pieniä pisteitä jäi tähän yhteen paitaan Vanishin pinkin jauheenkin jälkeen mutta yleisesti ottaen annan arvosanaksi 9.

3 kommenttia:

  1. Miten tämmöiseksi buzzatoriksi pääsee?

    VastaaPoista
  2. Heli, tässä linkki mistä pääset lukemaan ja rekisteröitymään http://www.buzzador.com/?refstr=task

    VastaaPoista