keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Neuvolaa ja ompelua

Tänään käytiin nuppusen 6 kk -neuvolassa jo aamusta. Kauhea kiire kun piti olla neuvolassa klo 9:30 ja perhekerho alkoi klo 10 mutta ehdittiin.Neuvolassa oli kaikki ok, ja kuten epäilinkin niin painoa ei pahemmin ollut kuukaudessa tullut kun tyttö lähti liikkeelle - se näkyi painossa tai sanotaanko että tuntui. On tuntunut niin kevyelle. Mitat:

paino: 7 045 g
pituus: 66,5 cm
pää: 42 cm

Terveydenhoitaja antoi tytölle hammasharjan niin nyt päästään kahta sahalaitaa harjailemaan. Enää ei hammashoitajaa tässä puolen vuoden tietämillä olekaan vaan vasta 2-vuotiaana.

Perhekerhosta tultiin kotiin. Perhetyöntekijälle kävi sama kuin minulle välillä ja vähän myöhästyi kun ei huomannut ajan kulkua mutta nou hätä. Ehdin keittiön ja olkkarin lattian pesaista siinä välissä ja kun aloin ruokaa laittamaan niin lapset pääsivät jo Irman kanssa ulos. Itse en tänään olisi taas ulos ehtinytkään kun melkein samantien piti lähteä Vilperin kanssa puheterapiaan. Oli ihanan rauhallinen reissu ilman Jesperiä! Tänään ollut taas ihan mahdoton tapaus kun ei usko mitään eikä ketään. En odota huomista KOKS:n käyntiä siinä mielessä innolla kun otettava Jesperi mukaan - villitsee Tirppanankin siinä ohimennessään mutta Vilperi sai vihdoin ja viimein ajan silmäpolille niin mentävä on. Pojan silmälasit kun on korjattu sinitarralla tällä hetkellä :D Uusia ei viitsinyt ostaa kun vahvuudet vaihtuvat melko varmasti.

Pipa puolestaan on menossa huomenna kaverinsa synttäreille ja halusi ostaa lahjaksi nätissä paljettirasiassa olevan tuoksukynttilän. Minä sitten puolestani meinasin että teen pikaisesti "lahjapaperiksi" kankaisen pienen pussukan mutta homma vähän suureni... ja siinä menikin sitten aikaakin vähän enemmän. Mutta nyt on lahjalla "lahjapaperi" joka käy lahjaksi sekin.


1 kommentti:

  1. niin ne vaan kasvaa kukin ommoo tahtiaan:)
    mitenkähän teillä se sairaala-reissu mahtoikaan sujua?

    VastaaPoista