perjantai 21. lokakuuta 2011

Syysaamua

Eilinen kävelyreissu meni oikein mukavasti. Laitoin satelliitin seuraamaan kun lähdin kävelemään (eli käytin puhelimessa Sports Tracker -sovellusta) vauvan kanssa kohti muskaria, Jesperi päätti pummia menokyydin isänsä työautolla ja sehän sopi niin saisin hien pintaan. Perillä lukemat näyttivät 2,22 km 20 minuutissa, keskinopeus 6,5 km/h - ihan mukavaa vauhtia :) . Mutta kyllä oli hikikin. Vauva nukahti vain hetkeksi mennessä ja hetkeksi tullessa. Tulomatkalla Jesperin kanssa matkaan meni 35 minuuttia, ja tultiin parisataa metriä pidempää reittiä. Taisi pojalla ottaa voimille muskarin päälle reippailu kun oli mennyt sänkyyn ja kietoutunut lakanaansa ja nukahtanut <3 . Mutta ihana ilma oli kyllä eilen kävellä. Aurinko paistoi ja syksyn väriloistoa sai ihailla puissa ja maassa kun lehtiä oli tippunut.

Tirppana lueskeli tuossa postissa tullutta lelukuvastoa. Kysyin mitä katseli niin vastasi että "leluja - Joulupukki toi". Hihi, eli lelukuvastot ovat hänen mielestään ilmeisesti Joulupukin lahjakuvastoja. Noo, olkoon niin. Nyt saa rauhassa katsella kun Jesperi on kerhossa. Voisin kyllä laittaa postilaatikkoon kyltin joskus että jakaisivat useamman kappaleen noita meille - tsiisas kun osaavat tapella siitäkin kuka katsoo ja jos joku lukee niin jonkun on pakko juuri sillä minuutilla saada itse sitä katsella.. *huoh*. Että jos sais niitä niinkuin vaikka viisi kappaletta kerralla, kiitos :D

Miehelle soittelin äsken että jos lähtee työajoon niin käväisee autonkorjaajan luona. Yritti soittaa miehelle (jonka kännykkä lojui tietty keittiönpöydällä) ja kun vastasin niin mitään ei kuulunut. Soitti sitten minun kännykkääni ja sama juttu että taitaa olla puhelin rikki siellä päässä ja jos sattuu tarvitsemaan tietoa että ostaako jotain osaa tms. niin olisihan tuo kiva saada kiinni. On meinaan orpo olo kun ykkösauto on pois pelistä.

Pipa, Poppana ja Vilperi jo järjestivät itselleen kyydit illaksi Halloween discoon kun ei ollut tietoa onko meillä autoa käytössä vai ei. Halloween disco vielä menee mutta muuten en kyllä käsitä tuonkin "juhlan" lanseeramista Suomeen. Se vaan ei ole minusta mikään suomalainen juhla, enkä suostu siihen osallistumaan. Meillä on jo pääsiäinen jolloin kierrellään ovelta ovelle, tämä saa jäädä väliin. Olen tylsä, I know.

Nyt pitäisi tehdä jotain, tuli sellainen tunne että piti muistaa jotain mutta mitähän se oli.. Keskiviikkona unohdin yhden vanhempainillan, eilen unohdin vauvan antibiootin ennen nukkumaanmenoa ja taas tuntuu pelottavasti siltä että jotain unohtuu :D . Taidan mennä kävelemään ympäri taloa jos tulisi mieleen, joskus se auttaa.

*muoks klo 16:42*
Jooh, korjaaja sai puhelimensa toimimaan ja soitteli uusiksi. Oli korjannut nyt kaikki mitä jäi katsastuksessa hylätyn puolelle mutta totesi ettei voinut tehdä mitään tuon käynnistymättömyyden eteen kun kaara toimi kuin "buickki". Käynnistyi ihan kiltisti jne. Noh, mentiin sitten klo 15 jälkeen autoa hakemaan ja mies meni käynnistämään... ei inahdustakaan :D . Sinne jäi edelleen ja niin taitaa jäädä se Hesan reissukin ellei huomisaamuna jo ole paikallistanut vikaa, lupasi silloin vielä vilkaista. Nyt peukut pystyyn että vika löytyisi!! Tarviin autoa! En nyt välttämättä Hesan reissua varten mutta ensi viikolla olisi taas puheterapeuttia tuolla huitsin nevadassa ja sinne päästäkseen tarvitsen menopelin mihin saan muksut mahtumaan.

2 kommenttia:

  1. Kylmää ihan lukea tuosta teidän autosta, meillä kun oli edellisen auton kanssa samaa ongelmaa..oli sitten joku huono juotos "jossain" ja töitä sai todella tehdä sen eteen, että syy löytyi. Toivottovasti teillä syy löytyy helpommin! Ainiin, teidät on taas bongattu, olit vaunujen ja jonkun lapsista kanssa kaupungille menossa ja autosta näin, siulla oli vauhti päällä :D

    VastaaPoista
  2. Heh, piti lähteä ostamaan maitoa kävellen kun loppui :)

    Auton miettiminen kylmää minuakin. Korjaaja yritti tänään ehtiä katsomaan sitä eli vielä ei ole ollut työnalla. Ei saa talliin mahtumaan niin jäi sadepäivinä katsomatta ja muutenkin on töitä jonossa. Että katsellaan mitä kuuluu ja koska.

    VastaaPoista