keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Nyt on renkaat - ja Tirppana sai toivemekkonsa

Meinasin kyllä missata eilisenkin renkaanvaihdon kun sovin jo miehen kanssa treffit sairaalalle että käydään anoppia katsomassa. Onneksi muistin hyvissä ajoin että ei himskatti, nyt tuli tuplabuukkaus. Soitto miehelle että perutaan koko juttu - nyt renkaat on ne tärkeemmät kun meinaa mittari pakkaselle pyörähdellä eli lumen tulo on vain ajan kysymys. Renkaiden vaihtoon olikin varattu aikaa tunti eli sain kierrellä viereisessä kaupassa kerrankin ihan rauhassa :D ... niin rauhassa että tuli kiire jo takaisin autolle.

Ilta meni sitten normaaliin tahtiin. Riehuttiin ja meluttiin kunnes oli puhti pois ;D Ei no, minun koneeni oli vallattu kun tulin kotiin, eli mies ja kaksi vanhinta olivat netin kautta ottaneet lätkämatsin kuvan telkkariin joten minulle jäi vain ompelukone. Tirppanan valitsemasta tähtikankaasta tein sitten Hannah-tunikan kaavoilla mekon ja kangasta säästääkseni tein hihat yksivärisestä trikoosta niin saan vauvalle tehtyä myös mekon lopusta tähtikankaasta. Kyllä tuo vaan on niin ihanaa! Miksi en löytänyt tuota aiemmin, nyt sitä ei enää meinaa löytyä mistään :/ En oikein raaskisi JNY Designiltä tilata Ruotsista asti vaikka siellä taitaisi olla tuota myös velourina.


Tänään oli tuttuun tapaan perhekerhopäivä ja oli käynnistelyvaikeuksia aamusta. Jesperille ei olisi kelvannut housut mitkä olivat esillä, ei ollut sukkia (käskin laittaa ensimmäiset eriparit mitkä vastaan tulee) ja sitten oli ulkokäsineetkin hukassa. Tirppana ei löytänyt lenkkariaan ja hänelläkin oli toinen hanska hukassa - ei kun etsimään jos jostain parit löytyisi. Kerhoon saavuttiin tyylikkäästi myöhässä kun kävellen mentiin. Yritän nyt vältellä auton käyttöä jos ei ihan pakko ole, on tuo diesel sen hintaista nykyään... ja silti maksetaan törkeää autoveroa päälle. Ilma oli kyllä nätti ja ei edes kylmä joten hyvin heräsi matkalla.

Kotiin tultaessa vauva nukahti kuten aina vaunuihin ja pääsin ruoan tekoon. Isosisko vietti kotipäivää, oli aamusta nukkunut pommiin ja päätä särki niin ettei kouluun kyennyt, joten kun ruoka oli porisemassa,  pääsin lähtemään asioille ihan yksin. Kotihoidon tuen kuntalisän hakemus piti toimittaa perille niin alkavat maksaa sitä ensi kuun alusta. Jos olisi jäänyt ensi kuuhun, maksu olisi alkanut vasta tammikuussa.

Esikoisen kotiintullessa tuli vähän epäuskoinen olo... Löi eteen paperit missä luki "Palveluksenaloittamismääräys - Puolustusvoimat". Minun vauva muka armeijaan! Ehkä todellisuus iskee 8.7.2013 kun Karjalan Prikaati kutsuu.

Nyt vähän kahvia ja sitten anoppia katsomaan. Nyt ei näyttäisi mitään tulevan esteeksi *koputtaa puuta ettei auto käy temppuilemaan*.

2 kommenttia: