maanantai 30. tammikuuta 2012

Käsitöitä

Tein minä viime viikolla parit puolipotkaritkin - sellaiset "pallopeput". Kaava on Ukulin blogista. Ensimmäisen version kuva alla. Tässä kävi pieni kömmähdys ja keskelle taakse tuli sauma kun unohdin ottaa taitteelta.


Toisen version tein sitten sivusaumattomana ja jalkaterät edessä ovat yhtä ja samaa kappaletta - eli ompelin vain pohjan kiinni. Kuvat alla.

Neiti ei meinaa pysyä paikoillaan että saisi kuvan napattua.

Tässä kuva jalkaterästä etupuolelta.
Jesperi on valittanut ulkona että rukkasissa kädet jäätyvät, joten tein pikapikaa pojan kädestä kaavan ja ompelin testiin merinovillaiset ohuet lapaset alle. Vielä ei ole ehtinyt testaamaan niitä ulkona kun on ollut hiukkasen räkäinen ja köhäinen poju. No, eiköhän tässä vielä ulos keretä.Eilen ja tänään olen ommellut ja purkanut, ommellut ja purkanut. Työn alla on Piiperoiselle body jonka kanttaus nyt vastustaa mitä voimallisimmin. Ensin väsyneenä unohdin venyttää kanttausta, ja tokihan ompelin sen hunajakennolla... hidasta purkaa. Tänään sitten uusi yritys ja tietysti ompelin sen ensin väärältä puolen. Plaah. Ehkä huomenna tulee valmista.

Viime vuoden loppupuolella otin osaa varastohaasteeseen jossa piti tuhota kotoa löytyviä kankaita/lankoja/askartelutavaroita mahdollisimman tehokkaasti. Uusia ei saanut ostaa tai jokaista uutta vastaan piti tehdä kolme työtä lisää. Yllätyksekseni voitin ja siitä sain näin ihanan palkinnon. Kiitos :)


Ja lopuksi vielä loppukevennykseksi kuva Piiperoisesta tältä päivältä. Tyttö testaili kuinka monta maissinaksua saa kerralla suuhunsa :D . Vieressä Tirppana vahtii saisiko vaivihkaa napattua yhden naksuista itselleen... jostain syystä tykkää noista kuin karhu hunajasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti