maanantai 26. maaliskuuta 2012

Paistettu rahkakakku

Ohje täältä . Oli niin hyvää että tätä tehdään toistekin.

Pohja:
250 g voita
1 dl sokeria
1 dl ruokokidesokeria
4 kananmunaa
125 g maitorahkaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
375 g maitorahkaa
½ dl sokeria
1 kananmuna
1 dl vaniljakreemijauhetta
100 g appelsiinimarmeladia

Valmista pohja vaahdottamalla voi ja sokerit, lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon. Lisää maitorahka ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään sekaisin, laita täyte pursotinpussiin. Vuoraa halkaisijaltaan 25 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele vuoan reunat. Kaada pohjamassa vuokaan ja pursota täyte päälle ristikon muotoon. Paista kakku uunin alatasolla 175 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kakku on kypsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti