perjantai 20. heinäkuuta 2012

Autumn Bouquet -tunikamekko

Ottobre 4/2012 lehdestä löytyi tunikamekon ohje joka päätyi heti ommeltavien listalle. Teen ehkä tällä kaavalla Piiperoiselle OE-kankaasta toisenkin mutta ennen kuin raaskin sitä kangasta leikata, piti tehdä harjoitusversio :D (Selitys: OE-kangas on fb:n ompeluryhmäläisten kuosikisan voittanut kuosi, josta teetettiin joustofroteesta kangas vain oe-ryhmäläisille. Trikoisena ja erivärisenä se löytyy myynnistä sekä Käpyseltä että Royal-tuotteelta, nimellä Taikametsä.). Tästä harjoituskappaleesta tein tarkoituksella mekon enkä tunikaa eli pidensin helmaa. Koko on 80 ja kasvuvaraa riittää. Tämä oli harjoituskappale myös sen suhteen että ekaa kertaa ikinä ompelin mitään missä alalankana oli kuminauhaa, mutta sehän oli helppoa kuin heinän teko. Ompelen takuulla toistekin.



Ja pari kuvaa käyttäjänsä päällä:




Mitäs muuta... ai niin... ne korvat :P . Eilen näytti hyvälle. Korvasta ei valunut mitään mutta tänään taas keltaista mönjää. En kyllä kohta tiedä itkenkö vai nauranko. Toisaalta tänään sai vasta kolmannen satsin uudesta antibiootista ja pari päivää jäljellä että kai se on kuin pokerissa vaan katsottava mukana.

7 kommenttia:

 1. Mekko on ihana! Kaava näyttää (taas kerran) paremmalta valmiina vaatteena kuin lehden kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Hieno, ja tykkään erityisesti noista keltaisista resoreista, sopii tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko :) Itellä kanssa tämä suunnitteillä myös koossa 80cm kun sitä ois seuraavaksi alettava tekemään ja myös tuosta samaisesta kankaasta oon suunnitellu tekeväni. Saa nähä sitten millainen lopputuloksesta aikanaan tulee :)

  VastaaPoista
 4. suloinen mekko,suloisella kantajalla!Toivottavasti ne korvat kipuineen jättäisivät jo pikkuisen(ja etenkin äidin)rauhaan:)

  VastaaPoista
 5. Ihana, ja tää kangas sopii tosi hyvin tähän mekkoon!

  VastaaPoista
 6. Kiva mekko! Ja kiva kuulla, että rypytys sillä langalla ei olisikaan kovin vaikeaa... Itse en ole vielä uskaltanut kokeilla.

  VastaaPoista