perjantai 2. marraskuuta 2012

Silmäpoli ja halloween party

Eilen pääsin tekemään aamuajelua vaihteeksi Kotkaan ja takaisin (eli 124 km) kun Vilperillä oli aika silmäpolille. Puoli vuotta sitten tuli noottia kun oli pojalla unohtunut turhan usein laittaa lappu silmän päälle ja oikean silmän näkö oli huonontunut. Tsempattiin sen jälkeen ja nyt ei ole unohtunut kuin muutaman kerran. Ja hyötyä oli ollut, näkö oli parantunut selvästi, karsastuskin on enää lievää.

Hieman myöhästyttiin kun täällä päässä oli tiet aamusta jäässä ja tokihan minä ensimmäiseen pieneen mäennyppylään juutuin kun jouduin pysähtymään toista autoa väistääkseni, ja sitten sudittiin ja yritettiin päästä eteenpäin. Lisäksi tuo Kotkan tie on mitä on eli siinä en ohittele ketään vaikka joku jurnuttaisi edessä hitaamminkin. Myöhästymisestä huolimatta lääkäri ei ollut mitenkään hätäinen vaan tutki Vilperin silmiä ihan ajan kanssa ja jutusteli tämän kanssa niitä näitä. Tippoja meinasi silmiin myös tiputtaa että saisi tutkittua paremmin ja kun Vilperistä näki ettei ajatus innostanut niin sanoi että voisihan hän yrittää tutkia kuten aikuisia. Jos se onnistuu ei tippoja tarvita - ja onnistuihan se :) . Nyt jatketaan peittohoitoa ja puolen vuoden kuluttua käynti karsastushoitajalle, ja vuoden kuluttua silmälääkärille. Jos näkö olisi huonontunut niin sitten aikaisemmin.

Kotiin ehdittiin sopivasti hieman ennen kuin Jesperi piti eskarista hakea. Siinä vaiheessa alkoi tuntua että päiväunet olisi paikallaan ja niinpä kun isompia alkoi koulusta kotiutua, siirryin Piiperoisen kanssa päiväunille. Parin tunnin unet piristi kummasti. Tuo autolla ajaminen pidempää matkaa kun käy väsyttämään - ilmeisesti joku jäänne niiltä ajoilta kun olin matkustajana ja nukahdin aina kun matka kesti enemmän kuin puoli tuntia :D

Illalla piti kaivella taloa ja etsiskellä Jesperin Batman-naamaria ja viittaa kun tänään eskarissa on halloween party. Asu ei ollut pakollinen mutta kun tuo asu sattuu kotona olemaan niin helppo valinta. Luulin jo ettei naamaria löydy mutta Tuuliviiri tiesi heti missä sen on kun kysyin. Meni omaan huoneeseensa ja kaivoi sen esiin laatikosta. Sisarukset nauroivat että Tuuliviiri leikkii täällä öisin Batmania ja on siksi piilottanut naamion. No, pääasia että löytyi. Minä löysin viitan ja pääsin/sain alkaa sitä korjaamaan kun oli hiukan räjähtänyt mutta onneksi on ompelukone millä sen äkkiä sai taas kuosiinsa.

Tänään eskarissa olikin sitten hurjan näköistä porukkaa aamulla. Oli noitia, luurankoja, tiikereitä, prinsessoja ja vaikka mitä meidän Batmanin lisäksi. Toivottavasti ottavat siellä kuvia kun itselläni ei kamera ollut mukana. Kysyin eskariopettajalta mahdollisuutta saada niitä sähköpostiin niin tuumasikin että se voisi olla ratkaisu kun heillä on tulostusmahdollisuus niin huono. No ilman muuta! Kuvat sähköpostiin niin itse voi teettää niistä kuvat ja ovat parempilaatuisia kuin tulostetut. Pitää muistaa viedä sähköpostiosoite kun Jesperin haen - jos kuvia tulee niin liitän niitä blogiin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti