sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tonnikalapastavuoka


Löytyi lasten makuun sopiva ruoka, joten kopsaanpa sen talteen tänne omaan blogiinkin pienin muutoksin.


2 pss keitettyä simpukkapastaa (á 500g/pss)
6 prk tonnikalahiutaleita öljyssä

4prk tomaattimurskaa

4 iso sipuli

6 tl valkosipulichilirouhetta

(1 pilkottu piri piri (chili) - en laittanut)
1 l ruokakermaa

tilliä

suolaa

sitruunapippuria

n.3dl juustoraastetta

Paista pannulla pilkotut sipulit, tonnikala (valutin liian öljyn pois), valkosipuli-chilirouhe ja lisää tomaattimurska. Mausta. Lisää kerma ja anna hautua hetki. Maista. Lisää kypsät pastat sekaan ja kaada koko seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle. Paista uunissa n.225 asteessa 15-20min, riippuen uunista.

Tästä annoksesta tulee iso (40x32 cm, korkeus 5,5cm) uunivuoka piripintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti