keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Huomenta

Kyllä minä vaan sanon että jos eilinen lööppi Iltalehdessä pitää paikkansa että lämpö hellii lokakuuhun asti niin käyn itkemään!

Meinaan vaan että olisi kiva kun vauva palaisi hyviin uniinsa eikä heräilisi muutaman tunnin välein ottamaan pieniä imuja kun tässä jo tottui pitkiin yöuniin :D . Taitaa pienellä olla jano kun tissittely ei kestä kerrallaan kuin pienen hetken ja taas nukkuu, enkä ihmettele kun ei tuota huonetta saa viileäksi (makkarin sopivin lämpötila olisi minusta +18 ja nyt siellä on paljon lämpimämpää). Minua vain ketutti yöllä herätä klo 4 ja sitten pyöriä pari tuntia sängyssä kun ei uni tullutkaan takaisin... ja nyt aamusta sitten väsyttää. Onneksi on kahvi keksitty ja Tuuliviiri oli sitä keittänyt valmiiksi kun nousin ylös.

Kerran heräsin viime yönä kyllä siihen että kuullosti siltä kuin pinnasängyssä olisi ollut Rumpali-kani, sellainen potkiminen sieltä kuului ja äännähdys joka aikuiselta vastaisi "höö-Öh" äännettä närkästyneellä sävyllä. Tyttö oli kääntynyt mahalta selälleen! Ensimmäistä kertaa itse :)

Tänään on Isosiskon viimeinen aamu ennen koulun alkua kun saattoi tehdä mitä lystäsi. Huomenna alkaa parin viikon työjakso ja sitten heti perään koulu.

1 kommentti:

  1. jaksuja,samanlaista heräilyä se on meilläkin..liikkeelle neiti läks jo 3kk.na,lienee kiirus johonki:)käänty siis mahalleen ja nyt pyöritään navan ympäri puolittain;)
    minen taida ihan uskoa tuohon helteiden jatkumiseen lokakuulle asti...:D

    VastaaPoista