tiistai 26. heinäkuuta 2011

Shoppailua

Tänään ei juuri muuta ole tullut tehtyä vauvan syötön ohella kuin käytyä kaupassa. Ensin nukuttiin pitkään - minä heräsin klo 10 jälkeen ja vauva puolisen tuntia myöhemmin. Aamuhommat, syöttö ja sitten olikin aika lähteä Prismaan ja tavata siellä samalla ystävä. Suutarillekin oli asiaa kun Vilperi sai melkein uusista lenkkareistaan tarranauhan ompeleet hajalle eli ei roskiinkaan ilennyt niitä heittää sen takia. Eikä kannattanut. Suutari otti korjauksesta 3 euroa :)

Mentiin sitten Tuitun ja lasten kanssa pirtelölle ja kahville Mäkkäriin. Vaivaa tuo päättämättömyys niin en oikein osannut päättää otanko kahvia (vaikka hiki vaan valui, siksi kuuma päivä jälleen kerran oli) vai pirtelön joten otin molemmat :D . Ongelma ratkaistu.

Kaupan puolella tiet erkani ja meillä alkoi mietintä mitä Isosiskolle ostetaan nyt lukiota varten ja mitä jätetään myöhempään. Kenkiä piti katsella muuten vaan, olihan alet 50-70 % ja vaatteiden ohi ei voi kävellä myöskään kun rauhassa sai olla ilman Esikoisen tai Miehen hoputusta. Vauvakin vain hymyili tyytyväisenä rattaissa kun oli nukkunut pirtelöllä olo ajan. Tirppanalle taisi sitten iskeä tylsyy kun yhtäkkiä alkoin katsomaan että mitä tyttö tekee, piti ottaa videollekin.


Pilkkiminen päättyi sitten lopulta nukahtamiseen...

Syksyn tai oikeastaan koulun alun ikävämpiin puoliin kuuluu ehdottomasti tavaravarustelu. Eli tänä syksynä kuudesta koululaisesta viisi tarvitsee uuden koulurepun ja Jesperi haaveilee Cars-kerhorepusta kun entinen on myös rikki. Silmiin osui reppu jonka aattelin varmasti kelpaavan Vilperin ihka ensimmäiseksi koulurepuksi joten se oli pakko ostaa heti että varmasti sen saa. Enää neljä koulureppua ja yksi kerhoreppu ostoslistalla... jotenkaan ei lohduta.

Mutta reppu oli tulevan ekaluokkalaisen mieleen :) Piti jo laittaa heti piiloon ettei hajoa heti kättelyssä ennen tositarvetta. Hyvä reppu myös siksi että heijastinpintaa näyttää olevan oikein hyvin talven pimeitä aamuja ajatellen.

Vielä kuva Tirppanasta ja vauvasta 4 kk:n ikäisinä. Samasta muotista ovat.

2 kommenttia:

 1. voi toista,voi reppanaa..shoppailu otti ja vei unten maille:)
  ja kieltämättä,alakuvissa vois luulla olevan sama tyttö;)
  meillä selvittiin yhdellä koululaukulla,yritetään alkuun ainaski sinnitellä entisillä(tai joutuva raukat sinnittelemään)...

  VastaaPoista
 2. Vooi :) Teidän lapset osaa nukkua ku väsyttää :D
  Ihana!!
  Samasta muotista tytöt todella ovat, aivan kuin kaksi marjaa.
  Hauskaa repunmetsästystä vaan, muutamat unoset saattaa Tirppana vetäistä ostoskärryssä, ennenkuin kaikille on reput löytyneet?!

  VastaaPoista