lauantai 23. heinäkuuta 2011

Vihdoinkin sadetta!


Tulipa hiljaista taloon kun mies eilen töiden jälkeen lähti Jesperin, Vilperin ja Pipan kanssa mökille. Ihana rauha... paitsi että nyt Tirppana yrittää lunastaa pikku pirulta (= Jesperiltä) vapaaksi jääneen paikan ja tuntuu ehtivän joka paikkaan tekemään tuhojaan. On ehtinyt levitellä kahvinporot, maalata vauvan jalkaa kimalleliimalla, maalannut jälleen kerran eteisen seinää minun deo-stickilläni, penkonut vaatelaatikkonsa epäjärjestykseen miljoonatta kertaa ja mitähän vielä. Ihan kuin ei hiki olisi jo muutenkin ilman tytön perässä pinkomista :D . Aijai... Isosiskon huoneesta kuului juuri "VOI EI!!" - Tirppana oli kerennyt sinnekin käytyään makkarissa ja levittänyt Isosiskon sänkyyn vauvan hoitoöljyn. Mistä tuota energiaa riittääkin.

Tänään tuli hetkellinen helpotus olotilaan kun äsken tuli niin synkkää ja ukkonen alkoi ryskäämään. Ukkonen ei kyllä meille asti tullut mutta vettä satoi kaatamalla. Esikoinen kotiutui tenniksen peluusta ja muistutti uitettua koiraa kun sisälle tuli :D . Eipä tullut pelatessa hiki. Lämpötila tippui hetkessä +30 asteesta +22:een ja minä nautin. Ikävä kyllä nautinto jäi lyhyeksi, nyt porottaa taas aurinko ja asteet kohoaa :/

Alla kuva meidän pojista Korkeasaaressa... ei kun tuo keskimmäinen ei tainnutkaan kuulua joukkoon ;) Pipa nappasi kuvan kännykällään ja onnistui aika hyvin.


Tässä taas vauva ottaa rennosti. Nukahti sitteriin toinen jalka pystyssä lelukaarta vasten ja sormi suussa <3 . Kun oikein väsyttää niin sitterissäkin nukkuu joskus.Onkohan tässä mielipide jatkuvaan kuvailuun?


Ja lopuksi pieni kuvakollaasi yhdestä aamuherätyksestä.


Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. ihana tirppana,pikku termiitti:)Ja vauveli,kummasti meilläki ne parhaat unet nukutaan sitterissä;)
  vettä tulee kuuroina,silti ilman ala on hiostavan kuuma..

  VastaaPoista
 2. löysinhän minäkin tänne uuteen blogiin, ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla:) Vauvalehden sivuilla sitä joku mainosti. Näin flunssan kourissa ei muuta jaksa kuin maata sängyssä ja vähän sormilla näpytellä, joten koko blogi melkein kokonaan luettu.
  Meillä samanlainen sitteri ja soiva lelu on edelleen pojan 10kk yksi suosikkilelu:)

  VastaaPoista