torstai 25. elokuuta 2011

Korvalääkärillä

Tirppanalla oli tänään korvakontrolli putkien takia. Kaikki oli korvissa kunnossa, putket ovat nousemassa pois ja sen verran seurattavaa tuli että oikean puoleinen on tukossa eli jos tulee oireita niin näytille vaan. Muussa tapauksessa joulukuussa seuraava käynti ja nykyään heiltä tulee kuulema muistutus ajanvaraukseen tekstiviestinä.

Koska nyt korvalääkärillä oltiin niin kysäisin voisiko lääkäri kurkata vauvankin korviin kun yöllä yskii välillä ja yöt on menneet risaisiksi siitä reilun viikon takaisesta kuumeilusta lähtien. Joinain öinä heräilee puolentoista tunnin välein ja vain pari yötä on mennyt "normaalisti" heräämättä kertaakaan. Ihana lääkäri oli heti että tottakai, samallahan se menee. Tyttöpieni ei tykännyt sitten yhtään kun päästä pidettiin kiinni ja korvia putsattiin, ja ikävä kyllä tutkimuksen tulos oli: molemmat korvat täynnä märkää :( . Viikon antibioottikuuri ja uusi käynti kolmen viikon päähän. Ja mainitsinko jo että tuo lääkäri on ihana ;) ... ei ottanut edes maksua vauvasta vaikka siihenkin olin varautunut.

Korvalääkäriltä mentiin alakertaan Coffee Houseen kaveria treffaamaan ja huh että tuli hiki. Vauva oli Manducan kyydissä edessä, Tirppana matkarattaissa ja Jesperi irrallaan. Kahvilassa tottakai Tirppana halusi rattaista vekka ja nuo duracell-pattereita nielleet ei meinanneet pysyä paikoillaan yhtään. Kyllä tuokin käy kuntoilusta päätellen siitä että hiukset ja paita oli hiestä märät kun lähdettiin kahvilasta ulos :DD . Käytiin vielä Lindexillä hakemassa Liberon Up&Go -paketti ja sitten kotiin. Autossa Tirppana simahti samantien ja nukkui tunnin unet.

Tyttö heräsi sitten kun uudelleen liikkeelle lähdin. Piti käydä postissa hakemassa Anttilan paketti mutta sepä olikin kiinni kun työntekijät olivat mielenilmauksen vuoksi kävelleet ovesta ulos. Ei sitten. Saahan tuon huomennakin. Jos vaan ehdin käymään. Huomisen ohjelmassa on perhetyöntekijöiden käynti, Jesperin kerho, kauppareissu ja anoppi täyttää 70 v. eli jos on vielä sairaalassa niin siellä pitäisi ehtiä käymään. Tuo myssy saa nyt olla lahja meiltä, en oikein muutakaan keksi.

Ai niin. Vauva kehittyy. Eilen näin ensimmäistä kertaa kuinka pikkuinen kääntyi selältä mahalleen ja jumppamatolla ei enää pysy vaan mönkii pois ja eteenpäin. Haikeaa, kohta ei ole enää vauvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti