sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Kesän lopettajaiset

Tänään vietettiin kesän lopettajaisia eli grillattiin näillä näkymin viimeisen kerran tänä vuonna. Aika sopivasti kun grillikin sanoi työsuhteensa irti tipauttamalla jalat pois - pallogrilli ja jalkaosa hajosi jotenkin. Piti sitten vähän fiksailla ja laitettiin pyöreä hiiliosa puugrillin päälle niin että saatiin hiilet kuitenkin sinne minne piti ja näin grillaus onnistui. Tuuliviirin kummisetä on hitsaaja ammatiltaan ja lupasi korjata grillin ensi kesäksi. Ei nyt uutta viitsi hankkia kun ei ihan halpisgrillistä ole kyse ja itse grilli on edelleen ehjä eikä puhki kulunut... vaikka onhan tuo pieni meidän poppoolle. Haaveissa olisi iso kaasugrilli missä voisi sivussa keitellä vaikka perunat samalla niin ei tarvitsisi mökin sisällä kesäkuumalla keittokomerossa keitellä kun sekin lämmittää mökkiä.

Tirppanalla oli valkoinen paita mökillä päällä.. tai se oli valkoinen eilen kun menivät sinne mutta tänään. Hmm... joutuu Vanish tosipaikan eteen, laitoin paidan likoomaan Vanishin kanssa vaikka ihmettelen kyllä jos paidasta vielä valkoinen tulee. Se näytti siltä kuin mies olisi erehdyksessä luutunnut lattioita Tirppanalla (tytön naama oli yhtä likainen kuin paita :D ), taisi siinä olla myös kaakaota, maalia ja ties mitä.

Liikuntaa sai mökillä mukavasti. Se aika vuodesta kun tuntuu että ampiaiset ovat alvariinsa kimpussa ja minä kammoan niitä kuin ruttoa. Yritä siinä sitten istua ja rupatella mukavia kun piti ottaa pikaspurtteja aina välillä tai syödä rauhassa kun mokoma öttiäinen yritti minun pihvini kimppuun. Hrrr, onneksi talvi tulee. Vauva ei spurteista välittänyt, nukkui pari tuntia tyytyväisenä Manducassa, heräsi, söi ja taas nukkui. Sylivauva <3 . Syötön tosin kävin tekemässä mökin sisällä siinä vaiheessa kun ensin piti juosta ampiaista pakoon ja seuraavaksi vilisti hämähäkki rintaliiveissä. Vähän liikaa minulle.

Vauvasta voisi taas laittaa pari kuvaa tähän. Alemmassa on erittäin sopiva teksti.

4 kommenttia:

 1. Heipsan!

  Ampiaiset ja hämikset ovat mökillä ne melkein ainut haittatekijä, mutta itsekin yritän sopeutua niiden kanssa elämiseen. Yök :D

  VastaaPoista
 2. Sama täällä!! Spurtteja tulee tehtyä....
  Ihana vauva!! <3

  VastaaPoista
 3. Pökät on kans ihqut! Mutta vaavintuoksu ja lämpö melkeen tuntuu tänne saakka, voi kun sais syliin.. =)

  VastaaPoista