maanantai 26. syyskuuta 2011

Putket laitettu

Olipa kerrankin hyötyä herätyskellon virittämisestä. Ajattelin nukkumaan mennessä että turhaa touhua mutta laitetaan nyt varuiksi... ja seuraavaksi herään herätyskellon ääneen eli kello oli puoli kuusi :o . Neiti nukkua posotti edelleen täyttä häkää mutta pakkohan se oli pieni herätellä syömään kun vielä sai. Sain sitten hieman heilutella vähän väliä kun tyttö olisi nukkunut mielummin kuin syönyt. Tasan kello kuusi laitoin takaisin sänkyyn ja jatkettiin unia.

Seuraava herätyskellon soitto oli varttia yli kahdeksan. Vauva nukkui joten hipsin aamukahville ja samaan aikaan kotiutuivat mökkiläiset ja (huoh) Jesperin vauhti oli taattua heti aamusta :D . Meinasin unohtaa laittaa Vilperinkin koulutielle kun piti pikkuveljeä komentaa ja sitten tuli perhetyöntekijä. Onneksi Vilperi itse oli ajantasalla ja kysyi joko piti lähteä. Hupsis, juu! Onneksi oli lupa mennä pyörällä (pyysin rehtorilta luvan siihen vaikka yleensä vasta 2. luokalla saa mennä pyöräillen) eli hyvin ehti.

Mies vei Isosiskon aamusta kouluun ja sovittiin että minä haen kun putkituksesta tullaan. Lukiossa koeviikko niin pääsee aikaisin. Sitten vähän yli yhdeksän herättelin vauvan ja lähdettiin korvalääkäriä tapaamaan. Päästiin heti leikkaussaliin, minä sain pidellä pientä käsistä kun kasvoille laskettiin pienenpieni maski mistä unikaasua tuli. Vähän tyttö yritti puistella että en tykkää mutta uni voitti ja minä menin takaisin odotusaulaan odottelemaan että putket on laitettu. Meni ehkä vartti ja hoitaja tuli hakemaan minua tyttö sylissä että olisiko omistajaa :D Neiti oli hiukan kärtty mutta ei kuten pari vuotta sitten Tirppana, joka huusi suoraa huutoa pari tuntia - tosin häneltä vietiin kitarisatkin samalla ja se on ilkeämpi operaatio kuin pelkkä putkitus. Vauva tyyntyi maitobaariin päästyään hetkeksi, vieressä oli vähän isompi poika joka itki kovasti niin välillä piti päästä ponnistamaan istuma-asentoon ja katsomaan kuka huutaa ja jottei liian hiljaista olisi tullut niin jos poika oli hiljaa, parkaisi vauva :D . Puolisen tuntia meni ja sitten kiinnosti jo lattian mittailu jonka ilkeä äiti keskeytti siinä vaiheessa kun lehdet meinasivat saada kyytiä. Kaikkiaan tunnin verran oltiin tarkkailussa ja sitten hoitaja tuli sanomaan että voidaan lähteä. Kontrollikäynti kuukauden päähän.
*muok. 27.9. Unohdinpa sitten eilen kirjoittaa sen tärkeimmän eli korvien kunnon kun selän takana olevia piti vahtia :D . Eli toinen antibioottikuuri oli auttanut toiseen korvaan mikä oli ok mutta vasempaan korvaan oli kerääntynyt liimamaista nestettä eli putkitus oli paikallaan jotta korva ilmastoituu.

Isosisko oli soitellut jo reilu puolisen tuntia aikaisemmin että koe on ohi, voi tulla hakemaan. Soitin ja ilmoitin että olen pian paikalla eli voisi tulla ulos odottelemaan. Noukin tytön kyytiin, äkkiä kauppaan kun maitohirmut olivat aamulla tuhonneet kolme litraa maitoa ja kotiin ei jäänyt yhtään ja samalla ostin kolme lukiokirjaa käytettynä tutulta. Vielä pitäisi tätä ekaa vuotta ajatellen seitsemän kirjaa hankkia. Kotona ruoka tulille, sitten syötiin ja taas Isosiskoa kuskaamaan kun tytöllä oli tänään kokkikerhon ohjausta ohjelmassa. Mies lupasi hakea kun pääsee töistä. Tämä viikko kuskaillaan nyt sitten kouluun ja pois niin saa jalka levätä. Aamun lääkärikäynnillä sain neuvon että jos viikon kuluttua ei jalalle kärsi astua niin sitten kannattaa käyttää lääkärissä mutta muuten vain vähän rauhallisempaa menoa.

Nyt voisi katsoa miten Esikoisen synttärijuhlien kutsukorttiaskartelu etenee (pitäähän se juhlat järkätä kun 18 v. täyttää). Pipa on niitä tuossa tehnyt ja katsoa ettei kämppä ole ihan räjähtänyt kun appiukko tulee kylään vajaan tunnin kuluttua.

1 kommentti: