sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Vaihteeksi kuvia ja videon pätkä

Tämä viikko on mennyt lomaillen (käsitöitä tehden) kun Jesperi ja Tirppana on olleet mökillä. Tulevat huomenna aamusta kotiin että sitten se rauha on taas ohi. Kuntoilua tuli myös kun pääsin kävelemään reipasta tahtia parina päivänä. Ensin vein auton huoltoon ja toisena päivänä sitten hain, matkaa per suunta 4,3 km ja Sports Trackerin mukaan keskinopeus oli ekana päivänä 5,9 km/h ja toisena päivänä 6,1 km/h - mutta oli kyllä hikikin kun perille pääsin :D

Vauva nosteli lämpöään perjantaina ja luulin jo että tulee kipeäksi mikä olisi ollut ihan paikallaan murphyn lain mukaan mutta ei sittenkään. Ja toivottavasti ei ensi yönä iske mikään hyppykuppaflunssa kun huomenna pitäisi klo 10 olla korvien putkituksessa. Perhetyöntekijä tulee vahtimaan Jesperiä ja Tirppanaa siksi aikaa. Pitää aamusta miettiä myös tarviiko Isosisko lääkärikäyntiä kun eilisessä turnauksessa vastustajan pelaaja potkaisi polveen niin että polvi vääntyi ja nyt ei linkuttamatta kävelemään pääse. Ei ole kuitenkaan turvoksissa pahemmin mikäli osaan yhtään katsoa.

Nyt voisin kömpiä sänkyyn ja laittaa herätyskellon soimaan puoli kuudeksi että ehdin vauvan syötellä ennen kuutta. Klo 6 jälkeen ei saa enää antaa mitään.

Tirppana sai uuden pyörän tässä pari viikkoa sitten. Jospa oppisi poljinten periaatteen kun pihalla pääsee treenailemaan ja työntöaisa taas minulle hyvä niin ehkä onnistun jotenkin taiteilemaan kävelylenkin niin että toisella työnnän vaunuja ja toisella pyörää...Tuli otettua muutama kuva kun autoa kävellen hain. Oli niin kaunis syksyinen päivä. Ylimmässä kuvassa näkyvää tehdasta jos ei olisi niin pääsisimme mökkimatkat kulkemaan veneellä. Nyt tehtaan pato estää sen.

Pikkuneiti osaa jo mennä istumaan! Treenannut tuotakin muutaman päivän ahkerasti.

Ja loppuun vielä videonpätkä kännykällä kuvattuna. Kun tyttö näkee ulottuvillaan kännykkää, kaukosäädintä, kameraa... tai ihan vaan hiuksia niin liikettä syntyy :) Pieni mittarimato.

2 kommenttia: