sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Viikonloppua

Eilen meni kirppisneitsyys siinä mielessä että olin ekaa kertaa ikinä myymässä sellaisessa. Aikomus on ollut aiemminkin mutta kun yleensä ne alkavat niin aikaisin että meillähän ollaan yöunilla vielä silloin kun pitäisi olla jo tavaroita laittelemassa. Eilinen alkoi klo 12 (klo 12-16) ja juuri ja juuri ehdittiin puolta tuntia aikaisemmin Pipan, Poppanan ja vauvan kanssa paikalle. Isosiskot lähtivät mukaan jos olisin tarvinnut apua vauvan hoidossa mutta kyllä tuo pikkuinen on niin helppo tapaus että saivat mennä vapaasti. Pienin oli täysin tyytyväinen Manducassa, nukkui, söi ja taas nukkui. Isosiskot pääsivät kokeilemaan sirkuskoulun opastuksella sirkustemppuja ja kivaa tuntui olevan. Lisäksi päästiin samalla kuulemaan Vokki-Myyrien konserttia ja kivalta lastenorkesterilta tuo vaikutti. Varmasti Tirppana ja Jesperi tykkäisivät jos levyn ostan vaikka joululahjaksi. Mikä parasta, pääsin eroon stepperistä joka on seissyt jo monta vuotta eteisen kaapin edessä estäen pääsyn sinne. Siksi innostuinkin kaapin siivoukseen tänään.

Tänään ajattelin harjoitella lapasten ompelua, ja toki ensin kaavojen piirtämistä niihin. Tilasin merinovillakangasta että surauttelen lapsille talveksi lämmikettä lapasten/rukkasten sisään siitä ja koska se ei halvinta kangasta ole niin kokeilin ensin omista varastoista löytyneeseen trikoopalaseen. Poppana omi ne jo itselleen ja Pipa haluaa myös mutta eri kankaasta. Lapastehdas aukenee :D


Yllä kuva myös kangaskaapista (toisella puolella on vaatetta) jonka järjestelin uuteen uskoon niin tiedän mitä löytyy. Hmm... tuolla on tyhjää tilaa selkeästi eli pakko saada lisää kangasta... Tunnustan, minusta on tullut kangasholisti ja kuolaan verkkokauppojen tarjonnalle niin että näppäimistö sanoo kohta työsuhteen irti kosteusvahinkojen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti