torstai 20. lokakuuta 2011

Hello Kitty -pipo

Sain vihdoin ja viimein tehtyä eilen Tirppanan pipon valmiiksi. Tuli mieleen kun perhekerhosta kotiin käveltiin että trikoinen voisi jo vaihtua paksumpaan vaikka ei tyttö kylmää valittanut, ja onhan tuo joka päivä kysellyt koska ompelen. Olin sanonut että odottelen Kangastukun pakettia niin saan heijastinkangasta mutta tajusinpa toissailtana että olin unohtanut maksaa koko paketin - on se kumma ettei pakettia näkynyt ;D . Onneksi ompelupakista vielä sopivat palat löytyi.


Pitäisi etsiä käsineitä ym. minullekin, tänään joutuu harrastamaan hyötyliikuntaa kun auto meni eilen korjattavaksi ja Jesperin muskari on iltapäivällä. Jospa tulisi pari kärpästä yhdellä iskulla ja vauva nukkuisi reissulla vähän pidemmät päiväunet vaunuissa. Saas nähdä saako autoa takaisin vielä huomenna, Isosisko olisi halunnut Hesaan lauantaina mutta eipä se ole kiva liikkua autolla josta ei tiedä käynnistyykö vai ei - eilen ei taas inahtanutkaan ennenkuin sai virtaa akkulaturista.

Anoppia käytiin katsomassa eilen. Mentäessä hoitaja sanoi että tuntui äsken huone haiskahtavan että jos kestetään niin voidaan mennä, he tulisivat kohtapuoliin pesemään. Daa... mikähän se "äsken" oli eli kauanko toisen pitää odottaa että saa olon puhtaaksi :/ . Hieman pirteämpi anoppi oli kuin maanantaina, tarkoittaa sitä että oli hereillä mutta puhua ei jaksa, sen sai pihistyäkin. Esikoisen kirjallisista jaksoi myös kysyä mutta eihän nuo läpi menneet, yksi virhe oli liikaa. Kauaa ei oltu kun anoppi näytti väsähtävän niin lähdettiin pois. Siinä sai vielä sanottua että ovat siirtämässä häntä jonnekin. Näyttää siltä ettei anopin toive toteudu siitä että kun lähtö tulisi, se tulisi kotona ollessa - ei noin heikossa kunnossa olevaa voi enää kotiin päästää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti