lauantai 5. marraskuuta 2011

Pyhäinpäivää

Ei kyllä arki ja pyhä eroa tässä talossa mitenkään.. pyhänä ehkä saa siivottua paremmin kun isäntäkin on apuna :D . Tänään raivattu kodinhoitohuoneen pyykkikaaosta ja mies käynyt läpi kenkävuoristoja että onko nuo kaikki tosiaan odottamassa seuraavaa vai ei. Ei ollut, tuli kolme laatikollista kenkiä roskiin, jokunen pari vanhoja nappiksia kierrätykseen ja loput sitten odottaa käyttäjäänsä. Tilaa tuli taas kummasti.

Eilen oli Esikoisella aamupäivästä inssi. Jännitti ihan peevelisti ja lopulta piti laitta jo tekstariakin että kuinka kävi. Ei vastannut mutta tuli sitten kotiin päivällä syömään ja ylpeänä esitteli ajolupaa :)) . Nyt on apukuski talossa, vielä tarttisi se kolmas auto vaan löytää. Yhtä mies ja poika kävivät tänään katsomassa mutta taitaa se jäädä ostamatta eli etsintä jatkuu.

Eilen iltapäivästä mies, Esikoinen, Isosisko ja Vilperi olivat lähdössä jäähallille autolla ja sieltä fanibussin kyytiin kohti Mikkeliä lätkää katsomaan.. meni vähän aikaa kun mies soitti "meinaa käydä vähän pelottamaan, poika ajaa" :D . Isosisko taustalta huuteli myös että pelottaa ja facebookkiin oli päivittänytkin että oli vika kerta kun lähtee isoveljen kyytiin mutta ilmeisesti ei halunnut kävellä 10 kilometriä kun yöllä oli tullut kyydissä kotiinkin. Esikoisen ensimmäiset kerrat muun auton ratissa kuin autokoulun ja oli sitten yöllä joutunut puhallutusratsiaankin :D - sai kokemusta heti poliisin pysäytyksestä. Oli vaan kuulema tuumannut "jee!" kun isänsä ratsian huomasi. Tänään mies jopa lainasi autonsa pojalle kun lähtivät lätkää katsomaan! Hui! Mies siis toisella autolla ja Esikoinen kaverinsa kanssa toisella. Tuli minua vastaan kun kävelylenkiltä vauvan kanssa tulin ja hyvin tuo siinä ajoi - ei ollut kengurubensaa tankissa. Mutta kyllähän tämä vähän hirvittää... minun vauvani ajelemassa tuolla ihan yksikseen. Iiks.

Tirppana nukahtelee nykyään ulos. Ei malta sisällä päiväunia ottaa ja kun sitten menevät ulos niin puutarhakeinuun nukahtanut useamman kerran. Toissailtana nukahti myös mutta ei puutarhakeinuun... aika jännä asento ja paikka nukkua :D . Sain kantaa sisään ilman että heräsi.


Laitanpa muutaman muunkin kuvan tähän.

 Jesperi, vauva ja Tirppana

 Kaikki suuhun mitä lattialta löytyy


 Ilmeet on aika rock :D

Tirppanan käsitys kuvaamisesta :)

4 kommenttia:

 1. voi herttinen sentään tuota tyttöä,jo on pitäny paikka keksiä,mihin nukahtaa:)
  nyt saa äiteen sydän olla syrjällään,esikoisen ajotaidon myötä...toivotaan että muistaisi:Maltti on valttia,liikenteessäkin!

  VastaaPoista
 2. Hih mikä nukkmua-asento! taitaa olla hyvillä unen lahjoilla siunattu lapsi!

  VastaaPoista
 3. Huh- tiedän tunteen, kun lapset ajelee autolla yksinänsä. Sitte kun vielä saapuu liukkaat....Onneks siihen tottuu.
  I-ihana nukkupaikka pienellä<3 siis ei ihan jokaiselta onnistuis!
  Kivoja kuvia muutenkin...Hyvää syksyn jatkoa!!

  VastaaPoista
 4. jarna: Kyllähän nämä aika hyväunisia lapsia ovat. Jotkut ystävät epäilevät jo narkolepsiaa ;)

  paula ja Suvi: Toivottavasti tottuu :D Ei jaksaisi aina olla sydän syrjällään kun poika ajamaan lähtee. Hyvää syksyn jatkoa teillekin :)

  VastaaPoista