perjantai 9. joulukuuta 2011

Lunta - vihdoinkin

5. päivä ulkona näytti tältä

Vihdoinkin lunta ja sopivasti ennen itsenäisyyspäivää. Oli niin nättiä iltapimeässä kun laitettiin soihdut ja kynttilät ulos ja taustalla oli valkoista eikä mustaa <3 . Saa nyt vain nähdä kauanko tästä valkoisuudesta saa nauttia kun sääennusteet lupaavat jo ensi viikolle vesisadetta, tylsää :P . Tulisi nyt pakkasta eikä tätä pientä plussakeliä koko ajan.

Lumi laittoi kyllä vauhtia sinällään että piti maanantaina kiiruusti mennä ostamaan talvikenkiä. Pipalla ja Poppanalla ei ollut sopivia ja muistelin ettei Jesperilläkään ole. Kotiin kun tultiin niin sitten Jesperille alkoikin niitä löytyä mutta Tirppanalle ei. Onneksi yhdestä saadusta vaate/kenkäkassista löytyi sopivat tytölle ja toissapäivänä ostin sitten vielä ihka uudet Kuomat. Isosiskon talvikengät ovat mystisesti kadonneet, niitä ei löydy mistään. Kierrettiin tytön kanssa Prisma ja Citymarket mutta ei löytynyt mieleisiä eli yksi on edelleen ilman kenkiä. Niin ja minä haluisin uudet Kuomat itsellenikin, ne on niin ihanan helpot pujottaa jalkaan ja pakkasella todella lämpimät. Entisissä meni viime talvena pohja halki, ihmettelin kun sukat kastuu. Noh, johan ne oli 10 vuotta vanhatkin.

Eilen oli Tirppanalla korvakontrolli. Putket napsaistiin pois kokonaan kun olivat jo työnsä tehneet. Kääri kultaputket pakettiin ja sanoi "kulta on arvokasta joten tässä viimeiseksi hätävaraksi" ;) . Aloin nauramaan että justiinsa, lähetänkö Kulta rahaksi -firmalle ja rikastun roimasti :D . Lääkäri halusi katsoa vauvan korvat samalla ja sielläkin oli siistiä. Huhtikuuhun seuraava aika jos ennen ei ole tarvetta. Taas sain nauraa, muistutin että viimeksi kun sanoi että maaliskuussa seuraavan kerran, oltiin paikalla jo seuraavalla viikolla eli kuinkas lääkäri onkaan töissä joulun tienoilla ;D . Lääkäri nauroi että on töissä kyllä jos tarvetta tulee niin soittoa vain mutta toivottavasti ei nähdä ennen kevättä :DD

Toissapäivänä piti mennä ottamaan Tirppanalle ja vauvalle influenssarokotteet mutta eka pikkupakkanen onnistui jäädyttämään käsijarrun päälle niin tehokkaasti ettei auto liikkunut. Piti soittaa th:lle ja perua käynti ja sovittiin eiliselle sekin käynti. Aikaahan pistämiseen ei paljon kulu eli otti meidät sitten siinä välissä kun Terveystalosta kotiinpäin tultiin. Onneksi miehellä oli vapaapäivä niin tämä sai viedä Vilperin puheterapiaan, en olisi ehtinyt.

Vauvakin osaa näköjään nukahtaa juuri silloin kun nukuttaa. Mies syötti tyttöä kun totesi yhtäkkiä "ei tästä mitään tule" :D - no joo, ei varmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti