maanantai 12. joulukuuta 2011

Shoppailua

Tänä vuonna oltiin ajoissa ja käytiin tonttuostoksilla jo eilen! Ja viime vuodesta viisastuneena käytin suurimmaksi osaksi hyödyksi ilmaista (kuka kehtaa oikeasti ilmaisesti tuon teettää laittamatta keräyslippaaseen mitään?) paketointipalvelua ettei tarvitse taas aaton vastaisena iltana hikipäässä paperoida lahjoja pakettiin kuten vuosi sitten - silloin mukavana lisänä vielä alkava vatsatauti :P . Neljä tuntia meni kaupoilla pyöriessä.

Isosisko on myös innostunut tonttuilemaan mutta tuolla "ilmaisella" paketointipuolella. Joukkue on Citymarketissa pakkailemassa lahjoja ja kun toissailtana kysyin oliko jonoa niin purskahti nauruun että arvaas vaan :D . Ei kuulema taukoja tunneta ja yhdeksän tuntia oli silloin paketoimassa, eilen "vain" kahdeksan. Tänään aikoo mennä myös suoraan koulusta ja olla sen kuutisen tuntia. Se mitä keräyslippaaseen tulee niin osa menee joukkueelle mutta tytötkin saavat jotain tuntien mukaan, vähän taskurahaa. Ihan kiva :) Siellä on käynyt myös ihmisiä lahjoittamassa rahaa ihan muuten vain, ilman paketointiakin - joulumieltä löytyy kannustamaan urheiluseuroja.

Uusia buzzadoreja kaivataan
Buzzadorkin lähetti viestiä jo jokin aika sitten että etsivät uusia buzzaajia.

Pyydämme apuasi seuraavien kohderyhmien värväyksessä:
  • Raskaana olevat ja vanhemmat joiden pienet lapset ovat syntyneet 1. tammikuuta 2011- 31. joulukuuta 2011 välisenä aikana
  • Teinit jotka ovat syntyneet vuosina 1994-1997. 
 Jos kuulut kohderyhmään ja kiinnostuit niin tästä linkistä ilmottautumaan mukaan. Mitenkään rasittavaa buzzaaminen ei ole, niin usein omalle kohdalle ei kampanjoita osu mutta kun osuu niin ihan mukavaa puuhaa :)

1 kommentti:

  1. Ikuinen vauvakuume vinkkaa kurkkaamaan, oletkos voittanut arvonnassani...

    VastaaPoista