maanantai 23. tammikuuta 2012

Korvatulehdus taas ja presidentinvaalit

Pitkäänhän tässä menikin Piiperoisen kanssa ilman että korvalääkärille oli tarvetta. Viimeksi käyty tätä tapaamassa joulukuun alussa. Nyt sitten keskiviikkona tytöllä oli vähäistä nuhaa, ensimmäistä kertaa edellisen korvatulehduksen jälkeen. Torstaina nuha oli jo selkeää ja aloin miettiä että noinkohan arvaukseni siitä että kun seuraava nuha tulee, tulee myös korvatulehdus, pitäisi paikkansa. Perjantaiaamuna olin jo melko varma että tänään maanantaina saan soittaa korvalääkärille ja perjantai-iltana se oli varmaa kun tyttö hehkui kuin kekäle ja korvasta valui märkää :( . Tyttö vain oli niin kiukkuinen ja kuumeinen että soitin jo lauantaina lääkäriasemalle... ja myöhästyin vain 10 minuuttia siitä kun talossa päivystämässä ollut korvalääkäri oli lähtenyt. Oma korvalääkäri oli kuulema lomailemassa vielä viikon Thaimaassa ja vasta torstaina olisi seuraavan kerran korvalääkäri talossa - puuuh! Otin sen ajan mutta eilen sunnuntaina aloin etsimään löytyisikö tästä kaupungista sunnuntaina päivystävää lääkäriasemaa (kaksi valvottua yötä takana eli olo oli jo zombie itsellä ja pieni kävi sääliksi), tk:n päivystys toki olisi ollut tuossa vieressä mutta siellä ajat tuntuvat nykyään venyvän kohtuuttoman pitkiksi kipeän lapsen kanssa odottamiseen eli ei kiitos. Minusta 4-6 tuntia on täysin kohtuutonta, se on sitä jo aikuisellekin saati vauvan kanssa. Eipä löytynyt... ja asukkaita tässä kaupungissa on n. 90 000!! Myöhemmin iltapäivällä kuulin että tuolta peräkyliltä löytyy yksi joka päivystää sunnuntaisinkin mutta siihen mennessä sekin oli sulkenut jo ovensa. Varasin netin kautta yleislääkärille täksi päiväksi ajan aamulle.

Yö meni taas pätkissä ja kofeiini aamulla on äiteen ilo ja piristäjä :D . Käytiin lääkärin luona ja molemmista korvista imettiin märkää reilusti, eikä kaikkea saatu pois. Lääkäri kehotti tulemaan ylihuomenna uudelleen. Unohdin himputti vie perua sen korvalääkäriajan torstailta, pitää huomenna muistaa. Muisti vain näin väsyneenä pätkii, jopa niin että unohdin tänään erään ostokseni jonnekin. Otin sen kassalta mukaan, sen muistan, mutta kun aloin laittaa Tirppanalle rukkasia käteen, laskin sen kädestä johonkin enkä muista mihin - kotiin se ei ainakaan tullut kun sitä etsin :PP . No, onneksi oli vain muutaman euron ostos, muuten voisi käydä ketuttamaan.

Jos kirjoituksessa esiintyy kirjoitusvihreitä niin syynä on silmän, käden ja aivojen yhteistyökyvyttömyys tällä hetkellä :D . Antakee anteeksi.

Eilen oli ensimmäinen kierros presidentinvaaleissa. Mielenkiintoista etten sanoisi. Väyrysen tippuminen toiselta kierrokselta oli helpotus, Lipponenkaan ei oikein iskenyt saati sitten Arhinmäki, Essayah, Biaudet... Vaalikone antoi ykkösehdokkaakseni Haaviston ja niukasti toisena Soinin. Sitten on tietty tämä ns. ennakkosuosikki Niinistö mukana kisassa. Noh, en jaksanut loppujen lopuksi sittenkään lähteä silmät ristissä numeroita lappuun kirjoittelemaan joten seurasin sivusta. Toiselle kierrokselle päätyi odotetusti Niinistö ja yllätysyllätys Haavisto.. kuten joku persu jo sanoi.. "ei olisi uskonut ikinä äänestävänsä vihreää homoa"... anteeksi, olen niin väsynyt että repesin tuolle. Itselleni on sinällään ihan sama kuka siellä pressanpallilla istuu, eipä tuolla mitään valtaa nykyään ole. Minulla ei ole myöskään ennakkoluuloja homoja vastaan joten mikä ettei niinkin kävisi - tosiasiassa... tässä joutuu nyt miettimään kenelle äänensä antaa. Heittäisinköhän noppaa asiasta...

1 kommentti: