perjantai 10. helmikuuta 2012

Kuskaillaan

Tämä on taas näitä päiviä kun taksikuskina voisi tienata jotain ;) .

- klo 8 Isosisko päivystykseen (loukkasi illalla futisharkoissa nilkkansa eikä pysty kävelemään), sovittiin että Esikoinen vie. Nou kän duu... auto hyytyi pakkasessa joten mies, joka oli mennyt klo 7:ksi töihin, tuli hakemaan tytön ja vei päivystykseen ja Esikoisen kouluun.

- klo 9 Isosisko yritti soittaa minulle mutten kuullut puhelinta kun olin laittamassa Jesperiä kerhoon, oli sitten soittanut isälleen töihin joka taas lähti kyyditsemään tyttöä kouluun.

- klo 13 Esikoinen laittaa tekstiviestiä että voinko hakea puoli kolmelta koulusta, käyttää kotona että vaihtaa vaatteet ja viedä sitten töihin. Klo 13:15 tulee viesti että pääseekin jo 13:45 että siihen aikaan hakemaan. Ok.

- Klo 14 juttelen miehen kanssa puhelimessa ja selviääkin että ollaan probleemissa kun Esikoisen työ päättyy klo 19 ja me kaksi olemme syntymäpäiväni kunniaksi leffateatterissa niihin aikoihin. Siis... mies lähtee jälleen kerran töistä että hakee Esikoisen nyt kotoa ja vie tämän työpaikalleen hakemaan miehen autoa millä pääsee töihin ja kotiin.

- Klo 15 mies taas kerran lähtee töistä hakemaan Isosiskoa koulusta kotiin (saakohan lukioon koulukyytiä :P ) ja menee takaisin töihin.

-Klo 16 minun pitää hakea mies töistä, käydään kaupassa, tullaan kotiin että imetän vielä kerran Piiperoisen ja sitten klo 17:30 pitäisi lähteä elokuviin.

- Klo 20 jälkeen loppuu elokuva ja tiedossa on jo että miehen auto pitää lähteä sitten tankkaamaan kunhan ensin se kotoa haetaan. Voi olla että pitää vielä kauppaankin lähteä jos Esikoinen haluaa huomiseksi siistin paidan juhliin kun ainokainen kauluspaitansa on koulupesulassa ja kotona on vain t-paitoja. Että sellainen päivä.

Mainitsemisen arvoista muuten on että keskiviikkona oli Vilperin viimeinen puheterapiakäynti. R tulee jo hienosti, S:kin suhisee kun keskittyy siihen. Kiireesti puhuessaan tosin unohtaa ja pitää aina huomauttaa asiasta. Hieman kyllä nauratti kun keskiviikkoiltana Jesperi tapansa mukaan ärsytti ja ärsytti minkä kerkesi isompaansa niin Vilperi tokaisi painokkaasti "senkin kakkaperse" :D . Kaikki s:t ja r tulivat hienosti! *wirn*

1 kommentti: