lauantai 4. helmikuuta 2012

Pöllöbody ja topparukkaset

Se vastusteleva body tuli kuin tulikin valmiiksi pari päivää sitten. Ensimmäinen kokeilu kankaanpainannasta. Sabluunan ja kangasvärin ostin ajat sitten Sinooperista, ja meikkisienen avulla sitten tuputtelin kankaalle. Vähän turhan alas tuo kuva tuli. Ja alaosan kanttauskin olisi saanut olla kireämpi. Bodyssa käytin koon 16 Kam-neppejä, niitä pitääkin tilata lisää kun nyt loppuivat.

Kaava on Ottobre 1/2012 -lehdestä. Kangas ihanan pehmeää bambuneulosta ja kanttaus omenanvihreästä interlocktrikoosta. Tein koon 74 ja muuten hyvä mutta hihoissa ja pituudessa on vielä kasvuvaraakin. Olen laiska enkä jaksa alkaa vaihtelemaan neulaa kaksoisneulaksi noissa kanttauksissa niin ompelen hunajakennolla - tulee samalla vähän koristeommelta.


Jokin aika sitten sain tehtyä ne toppatöppöset... no, vihdoin ja viimein sain aikaiseksi myös topparukkaset. Enää ei palele käsiäkään ulkona. Kaavan piirsin ruutupaperille vähän mittailemalle ja silmämääräisesti, välissä on paksua vanua ja paksu fleecevuori, sydämet on heijastinkankaasta.

2 kommenttia:

  1. Ihana body! Annatko vinkkiä noihin Kam-neppareihin, kiinnitykseen?? Mä kun kiinnitän, niin hyvin pysyy, vaan neppejä ei saa auljettua?? Mitä teen väärin?

    VastaaPoista
  2. Paula: Oletan että tossa lukee "suljettua"? Onhan sinulla varmasti sekä uros ja naaras kappaleet vastakkain? Itse saan tihustella tarkkaan että tulee oikeat kappaleet kantaan kiinni kun niissä ei isoa eroa ole.

    VastaaPoista