maanantai 26. maaliskuuta 2012

10 v.

Niin se Pipalla ensimmäinen kymppi tuli täyteen viime keskiviikkona <3 .

Synttärijuhlat sekä Pipalle että Piiperoiselle oli tarkoitus pitää lauantaina ja niitä yritin kovasti miettiä miehen tekemän kaaoksen keskellä. Keskiviikon vastaisena yönä kun syötin vauvaa iski tajuntaan että hei, hyvähän se on juhlia suunnitella mutta vielä parempi olisi kun kutsuisi ne vieraatkin! Aamusta tuli kiirus laitella kutsuja tekstarilla. Onneksi nykyään saa kutsun laitettua kirjallisesti noinkin, etanapostilla ei olisi ehtinyt ja toisaalta ei aika riitä että olisin kaikille alkanut soittelemaan kun tuppaa puhelut aina venymään.

Torstaina pääsi vasta siivoamaan kunnolla ja kun itse siivosin toisaalla niin toisaalla nämä kolme kotonaolevaa "auttoivat". Kuvat puhukoot puolestaan :D (nyt naurattaa, silloin ei) . Vilperi juoksi kameraa karkuun.
Lattia oli mm. saanut taideteoksen.

Intiaanityttö. Ei tietenkään pesussa lähtenyt mutta parissa päivässä  kului pois :D . Enää on  päänahassa viiruja näkyvissä kun on niin hennot hiukset vielä.

Tirppana otti tälläisen puolinaamaa peittävän koristelun *huokaus*

Kyllä taas tuntui siltä ettei tästä tule yhtään mitään kun yrittää saada kämpästä edustuskelpoista. Mutta onnistuttiin :) . Perjantai meni sitten leipoessa ja tarjolle saatiin rahkakakkua, jäälauttaleivoksia, minttudomino-pätkiskakkua ja kaupan pakastealtaan kautta coctailpiirakoita munavoin kera tarjolle. Lisäksi Pipa toivoi ystävilleen (kaverit tulivat samana päivänä - ajattelin että kerralla kaikki niin on äkkiä ohi :D ) jäätelöä suklaa- ja kinuskikastikkeen kera. Oli myös sipsiä valkosipuli- ja currydipin kanssa (Kotigastronomin dipit on vaan parhaita) ja karkkia. Syötävää tuli niin paljon että lykkäsin sitä Pipan ystävän matkaan kotiinviemisiksi tämän äidille lohtusyömisiksi kun on flunssassa eikä pääse vauvan luo (keskonen josta aiemmin olen kirjoittanut) ja Piiperoisen/Jesperin kummitäti sai myös evästä mukaansa. Silti ilta kului lievässä ähkyssä ja päätin että nyt riitti - pakko saada karppiruotu palaamaan kun siinä olo on niin paljon parempi. Ikävä kyllä tuo makeanhimo on päässyt vallalle joten katsotaan onnistunko heti vai myöhemmin :D

My precious -kankaat kotiutuivat torstaina. Voi ihanuuksia mutta mutta... noihin on pakko yhdistää yksiväristä tai raitatrikootakin eli minun pitää saada vielä pakosti lisää kangasta ;)

Vasen rivi ylhäältä alas on metritavarana tilattua. Keskirivissä on tyttöyllätyspaketti ja oikealla poikayllätyspaketti. Kyllä noita kelpaa ihan sokkonakin ostella :)


Mikä ihan näky! Jokohan tällä viikolla ehtisi ompelemaan kun viime viikolla ei ollut toivoakaan. Ja toisaalta... viime viikosta pääsi kertymään pyykkiä niin että se savotta olisi hoidettava ensin pois alta kun pitäisi tuo pino pestä ennen ompelua sekin. 

Mutta nyt jos hörppisi kupin kahvia ja yrittäisi saada tämän viikon käyntiin. Kesäaikaan siirtyminen ei meillä oikeastaan vaikuttanut kuin eilen elämään eli minä ja Piiperoinen heräsimme klo n. klo 11:30 tienoilla ;D - saipahan kerrankin nukkua pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti