perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ompelukonekuumetta

Viikko sitten kävin kyselemässä sitä applikointijalkaa ompelukoneeseeni. Ompelukonemyyjä lupasi selvitellä asiaa ja soitella maanantaina käykö jonkun muun mallin jalka tuohon. Maanantaina soitti sillä tuloksella että vaikka tämä nykyinen Pfaff Hobby 1132 ei ole kuin pari vuotta vanha, niin tähän malliin ei moista jalkaa saa. Nyyh.

Viikonlopun aikan olin jo todennut että Facebookin Ompeluelämää -ryhmä on aika vaarallinen paikka.. viattomasti sitä selaillen jouduin yhtäkkiä Pfaffin sivuille lukemaan Ambition 1.0 -koneesta (ja sitä kautta on tullut tilattua kangasta Ruotsista ja nyt Saksasta ja Etsy-neitsyyskin meni puhumattakaan monesta muusta asiasta ;D ). Voi lääh, vaikuttaa ihanalta. Siitä koneesta myyjä puhelimessa sitten mainitsi että heille on niitä tulossa, voi soittaa kun niitä on ja laskee sitten minulle hinnan mitä tarvitsisin väliin jos vaihdan. Myyntihinta oli 745 euroa - mutta hei! Siinä on ainakin miljoona ommelta, ja parit kirjainfontit ja saa applikointijalan ja ja jajaja ja...!!! Lukekaa vaikka ;D http://www.pfaff.com/fi/180051111_Brochure_PFAFF_ambition_low_finnish.pdf (ja ei, en saa mainosprovikkaa).


Ompelukonemyyjä heitti vielä vettä kiukaalle kun soitti ekan puhelun jälkeen uudelleen ja sanoi "vaikka et luvannut ostaa tuota konetta niin millaisen applikointijalan tarvitset, tilaan sen nyt tässä samalla niin tulee samaan aikaan kuin koneetkin siltä varalta että ostat koneen" :D . Hienoa myyntityötä!

Tänään sitten soitti ja kertoi että koneet ovat nyt liikkeessä ja pitävät minulle yhtä varattuna jos haluan tulla katsomaan. Sanoi että voisi myydä koneen 550 eurolla vaihdossa vanhaan ja kaupanpäälle saan applikointijalan ja voidaan katsoa vielä jotain muutakin. Voi mamma mia! Voin sanoa että konekuume on n. 41 astetta. Lupasin huomenna mennä tutustumaan tuohon koneeseen ja pitää nyt sitä ennen jutella miehen kanssa saanko kuumetta alentavaa vai en. Mutta olishan tuossa nyt sitten kone minulle ainakin seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi ja ylikin.

6 kommenttia:

 1. Pakko!!! ostaa, ei tuo tauti muutoin parane =) se jää piileväksi kuitenkin. Mulla olis kans koneen vaihto edessä, vannoutunutta Husqvarna-fania kiinnostaa nyt hiukan joku muukin merkki. Ihan vaihteeksi, en tiedä päädynkö sittenkin tuttuun turvalliseen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli se pakko :D . Olen rakastunut jo nyt tuohon koneeseen :D

   Poista
 2. Moikka! Minulla oli sama kuume tässä viime kesästä lähtien kun entinen kone sano "nyt ee jaksa ennee" ja äkkihätäkone oli täyssusi! Oivoi,joulupukki toi kuumelääkettä(=nappulaa) ja sitten alko armoton koneen valkkaus..Ja miulta kuume hävis,kun pöyvälle ilmaantu tuommonen Ambition =) Mainio kone kaikinpuolin,ei kakostele paksummassakkaa housunsaumassa ja ompeleita riittää!
  Paljonkohan se applikointijalka maksaa? semmonen puuttuu miultakii,kun en vielä sillon hankinnassa älynny hommata..Mut mie ainakin suosittelen tuota konetta! Ainoo haittapuoli lienee,et koko ajan pitäs päästä ompelemmaan ;)

  -mepudi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en osaa sanoa tuon applikointijalan hintaa kun sain sen kaupanpäällisiksi. Pfaffin sivuilta löytyy lähimmän jälleenmyyjän haku, kannattaa soittaa ja kysyä :)

   Poista
 3. Kuumetta pukkaa mullaki,vaan tarttis ihan sellasen peruskonneen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee. Ensin peruskone, sitten saumuri lisäksi, sitten tahtoo jo vähän muitakin herkkuja ja tästä toivottavasti ei nyt kovin äkkiä halua muuta paitsi jos lottovoitto tulee :D

   Poista