sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pari vauvalahjaa lisää ja muutakin elämänmenoa

Kun ystävä on nyt ollut ymmärrettävistä syistä hieman liikekannalla (eli keskiviikkona kotiutettiin ja vauva siirrettiin Helsingin Kätilöopistolle, ja on nyt sitten täältä asti käynyt päivittäin vauvan luona - yhden yön sai yöpyä Kättärin kahvihuoneen sohvalla armosta) niin ehdin tehdä neuvolakorttikansien lisäksi pari muutakin lahjaa. Pienelle pojalle tein pienen oravan bambujoustofroteesta ja häntä velouria (ohje Ottobre 1/2012). Kännykkä antamassa vähän osviittaa siitä kuinka pieni pehmolelu tuo on.Eilen tutkailin Jesperin veloursetin ylijäämäkangasta ja totesin ettei siitä enää isommille tee mitään mutta voisi nippanappa keskoselle syntyä jotain. Selailin kaavalehtiäni ja yhdestä löytyikin puolipotkareiden ohje kokoa 44 (Suuri Käsityölehti 4/2006) - voi vitsi miten nuo on pienet <3 ... ja kuitenkin veikkaan että ne ovat pojalle vielä isot.Meillä tämä kuopus on ensimmäinen jolle on rokotuksista tullut kuumetta, niin kävi taas tiistain piikin jälkeen ja tokihan se kuume nousi yöllä. Miksi aina silloin? Olisi jo illalla tai vasta seuraavana aamuna, nyt valvottiin vaihteeksi klo 1-5 välillä. Sitten nukkui muutaman tunnin ja herätessä oli taas oma ihana itsensä eikä kuumeesta tietoakaan. Seuraavaa lämpöilyä odotan tässä päivän parin sisällä kun sai mpr:n ja siitä on kaikilla tullut kuume n. viikko rokotuksen jälkeen.

Nyt ulkona näyttää siltä että tässä pitäisi suunnata kohta lumitöihin, niitä oli eilenkin mutta yön aikana näköjään tullut vielä reilummin lisää. Plussakelejä luvassa joten pakko tehdä kunnolla ettei tarvitse nilkkoja myöten loskassa tarpoa pihalla. Jokohan nämä ovat viimeiset lumityöt tänä talvena?

1 kommentti:

  1. Ihania käsitöitä oot teheny!:)Voi sitä pientä piiperoista,vai lieneekö jo iso!Minkäs sille voi ku nuo rokotukset ja sairastelut pistää valvomaan...Tsemppiä!

    VastaaPoista