tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pikkunuppu 1-vuotias

Tämä päivä tuli ihan liian äkkiä. Että pitikin tämän vuoden kulua näin vauhdikkaasti, ikinä ennen ei ole tuntunut tältä. Viis siitä että yöllä tyttö vielä herätteli kerran syömään tai useammin muuten vain, ei minulla ollut kiirettä ajan kanssa vaan tämä vauvavuosi olisi saanut jatkua edelleen. Ehkäpä se siksi menikin niin äkkiä kun ei vain odottanut tulevaa tyyliin "sitten kun..".

Millainen tämä vauvaneiti on? Hyvin omatahtoinen, hallitsee tekoitkun jos ei pääse syliin juuri silloin kun haluaa :D . Pieni päivänsäde. Hampaita on suussa jo kahdeksan, ikävä kyllä imetyksen kannalta katsottuna - ei pure tahallaan mutta välillä nippasee. Tänään 1-vuotispäivän kunniaksi kiipesi ensimmäistä kertaa sohvalle ja istui siellä tyytyväisenä naureskellen kun huomasin. Tukea pitkin kävelee mutta itsesuojeluvaistoa löytyy eikä yritä irrottaa otettaan kun Jesperi ja Tirppana telmivät vieressä.

Syntymäpäivän kunniaksi käytiin neuvolassa ja ikävämpi puoli oli kolme rokotusta :( . Ai että äidistä tuntuu ilkeältä aina kun pientä pistetään vaikka lapsen parhaaksi se onkin. Mitat (suluissa vielä kerran vuodentakaiset):
Pituus: 73 cm (50)
Paino: 9 060 g (3 858)
Pää: 45,5 cm (37)
Kasvaa tasaisesti ja kaikki muutenkin ok. Pinsettiote ei ihan täydellinen vielä ole mutta hyvin napsi helmen käsiinsä th:n kädeltä.

Tosiaan, vuosi sitten klo 22:34 syntyi tämä kuopus ihanainen. Tässä yksi kuva ensimmäisestä tapaamisesta <3 Kyllä oli pieni kainaloinen nyytti silloin <3
Ja nyt vuotta myöhemmin...


Laitan tähän vielä kuvan Tirppanasta vuoden vanhana. Kyllä nuo on niin samaa muottia että :D
2 kommenttia:

  1. onnitteluhalaukset suloisuudelle <3 äkkiä tää vuosi vierähti..:)Ihan liian äkkiä..

    VastaaPoista
  2. Sulle on tunnustus :) http://ebbantalossa.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

    VastaaPoista