tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hopottajat: Muksu-puuro

Pääsin, vai pitäisikö sanoa että vauva pääsi, mukaan Muksu-puuro kampanjaan Hopottajissa ja sai maisteltavaksi peräti 18 tetraa puuroja. Joukossa oli vanhoja ja uusittuja makuja jotta vertailu oli helpompaa.

Uusissa puuroissa on vähemmän sokeria ja enemmän marjaa. Kaikki kyllä maistuivat pienelle erittäin hyvin, niin hyvin että kun puuroannos loppuu, pääsee karjaisu että "LISÄÄ!" - söisi siis isommankin tetran kokoisen annoksen, sen verran hyvää. Ja voin sanoa että hyvää, maistelin niitä itsekin tietty :D . Omat suosikkini ovat Muksu puolukkainen puuro (ikäsuositus alk. 6kk) ja Muksu puolukkainen ruispuuro (ikäsuositus 1-3v.).

Joskus tuli ilmeisesti kuumennettua puuroa hieman liikaa, ainakin oletan että syy oli siinä, kun puurosta tuli aika lirua ja joskus taas pysyi "hyytelöpuurona" kuten 3v. sanoi. Sitä sai sakeutettua lisäämällä sekaan esim. vähän vehnälesettä. Tosin meni se kyllä vähän löysempänäkin testaajan suuhun joka odotti seuraavaa lusikallista aina suu auki :D . Nyt on testipuurot syöty ja kyllä noita ostetaan kaupasta lisää. Erittäin käteviä reissussa (kylässä ei viitsi alkaa keittelemään puuroa, saati mökillä kun käsitiskin voisi joutua vielä itse pesemään ;) ) ja jos joskus on kotona kiire niin hyvä olla pikapuuro kaapissa.Mukavia kampanjoita olleet nämä Muksu-puurot ja Viaplay. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä muita kampanjoita Hopottajiin vielä tulee. Mukaan voi aina liittyä ja suosittelijakoodina käyttää HOP7934:ää :)

1 kommentti:

  1. Juu,nuo puurot maistuu meilläki!Ja ite tykkään kans tosta 6kk.n puolukkapuurosta:)Meillä isommatki joskus syö niitä reissussa pahimpaan nälkäänsä,terveellisempiä ku karkit tai shipsit:)

    VastaaPoista