torstai 3. toukokuuta 2012

Ne korvat...

Ei tarvinnut maanantaina soitella ja kysellä korvalääkärin perään. Itseasiassa luulin että nyt oli ensimmäinen nuha joka meni ohi ilman seuraamuksia. HAH! Ei kai sieltä korvasta mitään valunut kun eilen selvisi että putki oli oikeassa korvassa mennyt tukkoon ja korva täynnä märkää :/ . Toinen putki sen sijaan oli auki ja korva kunnossa. Oikeasta korvasta lähti putki pois kun yritettiin avata sitä ja nyt yritetään/toivotaan että päästäisiin kesän yli putkittamatta uudelleen. Katsottaisiin sitten syksyllä miltä näyttää. Antibioottikuuri ja kolmen viikon kuluttua kontrolli.

Jännä kyllä. Edes tämä korvatulehdus ei näyttänyt enää haittaavan pienen unia. Yöt menee edelleen todella ihanasti eli ei heräile, nyt viikonloppuna ja parina yönä on kyllä sen kerran herännyt pikkaisen itkemään mutta sekin ollut oikeastaan vain sellainen "yhyy heräsin - enpä jaksakaan" eli käynyt samantien itse takaisin maaten ja jatkanut uniaan. Minä herättelen aamuisin siinä klo 11 aikaan viimeistään ylös :D .

Toissapäivänä pikkuneiti otti pari askelta ilman tukea! Mutta sitten Pipa ja Poppana alkoivat kiljua ja taputtaa innosta sen nähtyään niin tyttö otti ja laskeutui äkkiä takaisin kontilleen siltä varuilta että siskot tulevat kohti ja kaatavat :D - eikä suostunut enää askelia ottamaan muuta kuin talutettuna. Eilen samaten pari lyhyttä askelta otti kun tuli syliini. On nuo ekat askeleet vaan niin suloisen näköisiä mutta silti, ei sillä kävelytaidolla vielä mikään kiire ole.


1 kommentti: