tiistai 22. toukokuuta 2012

Pikainen hellehattu

Luulin että vauvalle hattu löytyisi kun tarvetta tulisi mutta eilen kun sopivaa etsin  (sellaista mikä suojaisi silmiäkin vähän) niin sain huomata vanhojen jääneen pieniksi. Muistelin sitten että tuon tyylisen hatun kaava jossain omassa vanhassa Ottobressä on eli selaamaan. Muistin oikein \o/ .

Ottobre 3/2006 lehdestä löytyi kaava jota tosin hiukan muokkasin. Laitoin solmimisnarut kiinni vain hatun reunoihin enkä päälaelta alaspäin ja muuten alareunaan ompelin kuminauhan, niin ja jätin pois parit koristelaskokset sivusta. Koko on 18 kk ja on hiukan iso, sopisi Tirppanallekin (mutta tässä pitää muistaa se, että kyseisen neidin pää on pieni, menee alimmalla käyrällä ja kohta vauva saa isosiskon kiinni päänympäryksessä :D ). Pitänee käydä katsomassa Eurokankaassa lisää puuvillaa niin voisin tehdä yhtä kokoa pienemmänkin ja katsoa sopiiko se. Jos ei niin laitan vaikka Huutonettiin myyntiin :D . Summa summarum, olen kyllä lopputulokseen oikein tyytyväinen - tykkään näistä Pieni talo preerialla -tyylisistä pienillä tytöillä :) . Kangas jäi vähän ryppyiseksi kun en malttanut silittää. Kiikutin sen heti ulos neidin päähän.

Kuvaa klikkaamalla suurempi kuva

1 kommentti:

  1. Elä pistä huutonettiin,myy mulle tuo,jos ei käyttöä löydy:)Kertakaikkiaan hurmaavan näköinen hattu ja hatun pitäjän hymy <3

    VastaaPoista