torstai 7. kesäkuuta 2012

Lomat alkoi ja putkitus takana

Kesäkuu ja onneksi vähemmän kuuma kuin vuosi sitten :) Lapset saivat todistukset, ihan hyvät ja kaikki  siirtyvät luokalta toiselle jäämättä luokalleen eli silloinhan on asiat ok. Serkun tytön yo-juhlissa oltiin ja kylässä pitää käydä piakkoin uudelleen - Isosisko saa sovittaa tuolta vanhojenpäiväpukua. Jos sopii niin saa lainaan. Juhlia varten sain kynnet juhlakuntoon - aika kivat paitsi etten näin pitkillä osaa oikein kirjoittaa, ommella tai mitään muutakaan :DOmpelu on tosiaan aika haastavaa pitkillä kynsillä. Sen huomasin kun piti juhlamekkoa Piiperoiselle viimeistellä juhliin kiireessä (kun halusin tehdä kesähatun kanssa yhteensopivan) ja sitten kynnet onkin niin pitkät ettei edes langoituksesta meinannut tulla mitään. Hitaasti ja no, pikkasen ompeleille armoa antaen, sain mekon valmiiksi. Kaava on Ottobre 3/2006 -lehdestä. Leveys 62 koon mukaan ja pituus 80 koon mukaan ja sentin saumavarat.


Kuvaus oli hieman haastavaa kun malli ei pysynyt paikoillaan hetkeäkään :D

Maanantain oli Piiperoisen putkitus ja tällä kertaa neiti ei ollut yhtään niin äkäinen nukutuksesta herättyään kuin 6 kk:n ikäisenä. Kuvasarja kertoo voinnin parhaiten :D - tytössä oli pitelemistä.Nyt toivon mukaan ei tarvitse ennen syyskuun puoliväliä korvalääkäriä käydä morjenstamassa, etenkin kun lääkäri jää juhannuksesta kesälomalle. Antoi sähköpostiosoitteensa kuitenkin että jos tulee jotain mikä mietityttää niin voin kysyä :)

Muutoin viikko mennyt taas äkkiä. Isosisko aloitti kesätyön ja itsellä on menoja riittänyt milloin minnekin vaikka pyykkisota oli tavoite. Tänään piti keskittyä niihin kokonaan mutta... noh, ehtiihän nuo. Onhan se päivä huomennakin.. ja ylihuomenna... ja ensi viikolla...

1 kommentti:

  1. Iloinen piipero heräämössä:)Hyvä,kun saitte putkituksen kuntoon!

    VastaaPoista