keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Hupsis, se onkin jo heinäkuu

Kuten otsikosta voi päätellä, aika juoksee. Ikinä ei ole sopivaa aikaa kirjoittaa. Arkea pyöritellessä :)

Juhannuksena tuli käytyä mökillä grillailemassa. Ihan kiva juhannus. Aurinko paistoi, oli lämmin muttei kuuma eli täydellistä. Ainoa miinus Isosiskon ja Tuuliviirin  kuumeilu, eivät oikein jaksaneet menossa olla mukana eli syötiin ja melkein sitten lähdin osan lapsista kanssa takaisin kotiin. Esikoinen vietti juhannuksen töissä.


Juhannuskokko oli tietty myös

Heinäkuun alkupuolella Piiperoinen kehitti itselleen nuhan ihan yhtäkkiä ja yksi yö meni valitellessa. Mietin jo että soitanko heti seuraavana päivänä lääkärille vai katsonko toisenkin yön. Toinen yö meni paremmin eli ajattelin että no nyt selvittiin vähällä... Kunnes toissapäivänä vasemmasta korvasta valui reilusti märkää ja sitä valuu edelleen. Oma korvalääkäri tietty kesälomilla, kesälomatuuraaja olisi parin viikon kuluttua lääkäriasemalla. En ehkä sinne asti ajatellut odotella. Koska yleislääkäri olisi ollut lääkäriasemallakin paikalla niin tuumasin että sama sitten varata aika terveyskeskukseen lähelle. Eiliselle ei aikaa saanut joten piti tänään laittaa kello kahdeksaksi soimaan että ajan saa. Kun kaiken kukkuraksi maanantaina alkoi omaan kurkkuun koskea hulluna ja tiistaina eli eilen jo itketti nieleminen niin tänään sain sitten itsellenikin ympättyä ajan hoitajalle - olin noin 99,9 % varma angiinasta kun mitään muuta oiretta ei ole kuin tajuton kurkkukipu jonka ansiosta viime yönä sain nukuttua hurrrrrjat kolme tuntia Buranan voimin, auttoi hiukan kipuun. Nyt on niiiiin pirteä olo että... not.

Hoitaja otti pikanäytteen ja totesi että oletpa nihkeän nahkea :D . Älä.. puski hikeä kunnolla ja kuumettahan mittarikin näytti. Kotona ehtinyt mittailemaan, eihän kotiäidit sairasta vaan jatketaan menoa tukkaputkella. En ole ihan varma edes missä meidän kuumemittari on. Noh, pikatesti näytti että streptokokkihan se jyllää eli Piiperoisen lääkäriltä piti pyytää antibiootit minullekin. Ihanaa! Enintään pari päivää niin olo helpottuu. Piiperoinen sai ajan oikein mukavan oloiselle naislääkärille joka otti samalla näytteen sitten tytönkin korvasta kun märkää oli ulkokorvan täydeltä. Eihän neiti tykännyt kun tämäkin lääkäri työnsi härveleitä korvaan mutta huuto ei ollut yhtä läpitunkevaa kuin korvalääkärin luona :D . Sillä aikaa kun lääkäri kirjoitti reseptejä niin sain mennä ympäri huonetta tytön perässä ja jestas sitä hikoilun määrää, kunto petti :D . Tulin kotiin niin tuumasin Pipalle ja Poppanalle että jos haluavat käydä kaupassa niin nyt olisi tilaisuus, minä en kertakaikkiaan jaksa. Tytöt kävivät mielellään ruokaostoksilla pyörillä ja kun tulivat takaisin, kävivät nukuttamassa Piiperoisen rattaisiin. Minä menin sänkyyn kun väsytti mutta ei tällä kurkulla vielä unenpäästä kiinni saanut :P . Tuuliviiri kokkasi ruoan (ranskalaisia uunissa) ja ruoan jälkeen Pipa, Poppana, Piiperoinen, Tirppana ja Jesperi menivät pihalle. Nyt kuuntelen ikkunoista tuota mekastusta ulkoa että ovat kaikki huudosta päätellen tallessa ja taitaa siellä olla Vilperi jonkun kaverinsakin kanssa.

Alunperin piti hakea 10 kg mansikoita tänään että saisi pakkaseen täytettä. Eilen ostettu 5 kg meni hetkessä mutta katsotaan huomenna. Nyt otan lungisti.

1 kommentti:

  1. Pakkolevon piikkiin taitaa siis sinulla mennä. Tosin kotiäidit on, siis suurperheen äidit eritoten, sitä sorttia, että jos pää mukana kulkee, niin jalat pitää mennä alta ihan konkreettisesti, että uskovat levon tulevan tarpeeseen.
    Eipä siinä mitään, auttajia on omasta takaa ja kyllä sitä aika paljon saa asioita hoidettua pelkillä äänijänteillä sängyn pohjalta käsin.
    Pikaista paranemista sinulle, korvalapsen olo helpottuu minkä helpottuu.
    Jatketaan menoa.

    VastaaPoista