tiistai 17. heinäkuuta 2012

Miksi tyytyä yhteen kun voi saada kerralla kaksi

Niin ja tuo otsikko pätee tässä tapauksessa Piiperoisen korviin. Viime viikolla otettiin se bakteeriviljely märkäeritteestä ja tuloksena korvasta löytyi kaksi bakteeria. Siellä pitää nyt pippaloita sekä stafylokki että streptokokki A - tosi "hienoo". Kumpi tartutti kumman vai onko sattumaa että streptokokki jylläsi minulla kurkussa...

Ikävä kyllä ab-kuurista huolimatta eilen huomasin että tytön korvasta valuu märkää edelleen ja lisäksi se korva haisee, yh, todella pahalle. Luulin että neidillä oli kakat kunnes tajusin että hajulähde on hieman ylempänä :P . Eihän siinä auttanut muu kuin soitella tänään taas terveyskeskukseen ja sieltä saatiin maksusitoumus Terveystaloon yleislääkärille. Ajallisesti sain tuon sopimaan hyvin siihen että Jesperillä oli klo 12 hattuneuvola, vein pojan sinne ja 20 minuuttia myöhemmin oli Piiperoisen aika toisaalla. Ehdin hyvin ajelemaan paikasta toiseen.

Nyt kokeillaan sitten Ditrim Duplon sijaan Zithromaxia, josko tehoaisi. Eilen soittelin jo ja varailin aikaa korvalääkärille kun lomilta tulee. Ajanvarauksen henkilö meinasi tarjota aikaa kolmen viikon päähän mutta totesin että ohjeistus lääkäriltä kuuluu että näytille heti. Otti sitten välipuhelun tänne meidän toimipisteeseen ja niinpä saatiin aika kahden viikon päähän heti kun lääkäri lomalta töihin tulee. Klo 9 on karmean aikaisin mutta pääasia että aika saatiin. Nyt kun vain kaksi viikkoa selvittäisiin kunnialla ilman että putki menee tukkoon tms. kun tk:ssakin totesi ettei siellä ole oikein putkikorvia rahkeita hoitaa, erikoislääkärillä on tarvittavat välineet.

Niin ja Piiperoisen kasvot on aika, hmm, hassun näköiset. Amorion antibiootti ei sopinut kun kokeiltiin vuosi sitten ekana, iski takapuolen kirkuvan punaiseksi ja kipeäksi. Eilen katselin että onpas vähän punaisen läikikäs kasvoiltaan ja tänään lääkäri totesi että luultavasti reagoi siihen minun antibioottiini kun penisilliinikuurilla olen ja imetän. Mutta kun ei muuta ole kuin tuo pieni punoitus niin ei haittaa :/ . Kolme päivää olisi vielä jäljellä tätä omaa kuuria.

Jesperi nautti neuvolakäynnistään taas täysillä ja odottaa innolla kolmen viikon kuluttua alkavia ryhmäterapiakäyntejä. Nekin ovat aamusta niin aikaisin että sovin perhetyöntekijän kanssa että hän tulee tänne niin ei tarvitse Tirppanaa ja Piiperoista herätellä kesken yöunien. Sinällään tietty hyvä että heti aamusta nuo käynnit niin ei myöhästy eskarin alusta kuin puolisen tuntia... kun oikein ajastan liikkumiset. Ehdin viedä Jesperin eskariin, tulla kotiin ja napata tytöt mukaan perhekerhoon. Tässä tosin tarvitaan sitten vähän perhetyöntekijän apua - että vähän aikaisemmin herättelee ja pukee että ovat valmiina. Huuh, tulee kiireisiä keskiviikkoaamuja syksyksi :D

2 kommenttia:

 1. voi ei,reppanaa...ihanaa,ku oot jaksanu ja saanu imettää näin pitkään:)Mulla nuorikko kasvaa masussa hurjaa vauhtia...vilkas kaveri tulossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hiukkasen kade siitä masussa olevasta :D . Harmi että itsellä tuli ikä ja kropan kestokyky vastaan mutta onneksi on vielä tuo tissiteltävä sylissä :).

   Eikä tainnut sittenkään minun antibioottini vaivata. Jätin toissaillan annoksen Ditrimiä väliin ja eilen sitten alotettiin tuo toinen kuuri niin kasvot on jo melkein normaalit. Toistaiseksi näyttää siltä että tämä uusi ab tehoaa, korvista ei valu mitään ja hajukin hellittää.

   Poista