sunnuntai 12. elokuuta 2012

Autumn Bouquet -tunikamekko nro 2

Hitaasti hyvä tulee. Piiperoinen menee nykyään turbo päällä tihutöitään tekemässä heti jos/kun istahdan koneen ääreen ja niinpä näissä ompeluksissa vierähtää kevyesti viikko yhdessä mekossa :D . Onneksi ei ole leipä kiinni näistä töistä.

Mutta tässä nyt kuvaa Taikametsästä eli se OE-kangas josta mainitsin edellisessä tunikamekkopostauksessa. Kangas yllätti kun sen sai käsiinsä. Ihanan pehmeää ja paksua eikä mitään lirua kuten muut joustofroteet mitä olen kokeillut. Piiperoinenkin tykkäsi kuten kuvasta näkyy.

Taikametsä kotiutui ja Piiperoinen  konttasi  innoissaan  kierimään  sen päälle

Ja tässä kuva tunikamekosta.


Yritin saada hyvää kuvaa mallin päällä mutta vähän hankalaa kun joko minun täytyi juosta takaperin kamera kädessä karkuun kun höpsö tyttö tuli kohti yrittäessäni ottaa kuvaa, tai sitten tyttö lähti juoksemaan eri suuntaan karkuun ja minä perässä. Käyhän se kuntoilusta valokuvauskin.5 kommenttia:

 1. suloisuus mikä mekko niin ihanan aurinkoisen tytön päällä <3 nauti tuosta joka paikan höylästä,pikku termiitistä <3 yks hurraus vaan ku neiti on iso:)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko suloisen neidin päällä.

  VastaaPoista
 3. Ihana =) Ja meillä kans on ihan mahdotonta yrittääkään saada sovituskuvia ja isompi neiti on sentäs jo kohta kolme =D

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko ja varmasti ihanaa tuo kangas! :)

  VastaaPoista