perjantai 9. marraskuuta 2012

Hello Kitty -tunika

Viimeinenkin applikointi valmiina tuosta sarjasta mitä väsäilin pitkään ja hartaasti. Eli siis tein ensin applikoinnit mahdollisimman valmiiksi ja vasta sitten leikkelin ja ompelin kankaita. Tirppana halusi jälleen Hello Kittyä ja saamansa piti. Kaava on Ottobre 4/2012 lehdestä Princess-tunika, koko 110. Hiukan iso mutta onpahan kasvuvaraa.

Pitkään metsästin irkkikavereidenkin kautta Sign Hot Fix -kimallefolioita joka kiinnitetään silittämällä, ja viimein onnisti kun Hesassa oli käsityömessut. Ihana serkkuseni kävi siellä, ja pyynnöstä lähetti minulle kullan, hopean ja cherry pinkin värejä.Siitä sai nyt tehtyä blingblingiä pikkuprinsessan iloksi ja riemuksi (ja kyllä tuo tyttö iloissaan onkin).


3 kommenttia:

  1. Täällähän tuo tieto noista kimalletähdistä löytyi :) Aivan ihana tunika <3 Täytyy itsekin seuraavaksi kokeilla tuota kaavaa. Ja yrittää etsiä tuota kimalle foliota...

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno! Miten hyvin tuo folio muuten pysyy pesuissa?

    VastaaPoista
  3. Puseroa on nyt pesty useamman kerran, aina nurinpäin, ja yhden kukan yksi terälehti on nyt vähän irrallaan. Pitää koittaa vieläkö sen saa silittämällä kiinni vai teenkö siihen uuden kukan.

    VastaaPoista