perjantai 11. tammikuuta 2013

Huh huh mikä viikko!

Maanantaina oli tuo Tirppanan neuvola. Tiistaina tahti kiihtyi, ja tuolla tahdilla pitäisi jaksaa koko kevät paitsi niinä tiistaina kun on puheterapia, silloin jää eskari pois ja klo 10-11 on puheterapia. Tässä ohjelma:

klo   8:20       Jesperin vienti eskariin
klo 12           Tirppana kerhoon
klo 12:30       Jesperin haku eskarista
klo 13-13:45 Jesperin toimintaterapia (15 min. aikaa siirtyä kotiin, välimatka 6,5 km)
klo 14           Tirppana pääsee kerhosta
klo 14    aikoihin Piiperoisen laitto päiväunille ja taistossa voi mennä tuntikin, ruoka pitäisi ehtiä tehdä ja syödä viimeistään klo 15
klo 15:30       lähtö Tirppanan muskariin
n. klo 17 kotona ja äkkiä vaatteiden vaihto ja kuntosalille (tämä tietty voi välillä vaihdella).

Ensi tiistaina tuohon tulee sen verran muutosta että Tirppanan kerho jää pois, on vain valokuvaus ja tiukan aikataulun takia sovittiin että tytöstä ja Piiperoisesta otetaan ekana sisaruskuva ja kun kaikki on paikalla niin ryhmäkuva että pääsemme pois. Ja jottei luppoaikaa jää liiaksi, pitää tuolloin olla Vilperi hakemassa klo 12:20 koulusta ja vasta sitten Jesperi.

Keskiviikkona oli aamupäivästä Tirppanan neuvolalääkäri, jonka piti olla 11:20. Tukka putkella ehdin nipinnapin ajoissa todetakseni että jee, lääkäriaika on myöhässä ja näin ollen en ehtisi pikatapaamiseen kaverini kanssa jolta olisin ostanut Piiperoiselle sukkiksia kun kaiken kaikkiaan aika meni mettään 45 minuuttia! Mrrr. Eskarin jälkeen ei ollut aikaa kun piti käydä kaupassa ja rynnätä takaisin terveyskeskukseen missä oli sekä Jesperille että Tirppanalle hammashoitaja-ajat. Siinäkin asiassa pitää muistaa skarpata. Hampaita on pesty päivittäin mutta reiän alkuja näkyi :P .

Eilen oli vuorossa Jesperin Hattu-neuvolan lääkäri jolta piti saada lähete pienluokkaan hakua varten. Noh, eskarin arvio puuttui joten pitää se ensin lähettää sinne ja vasta sitten lääkäri voi lähetteen kirjoittaa. Tuokin aika piti olla 12:30 eli hain pojan puoli tuntia etuajassa eskarista ja loppujen lopuksi oli myöhässä 20 minuuttia. Teki sen että taas jäi tapaamatta kaveri joka piti tavata eilen kun hänellä ei ollut aikaa odottaa - olimme siis samoilla tienoilla samoihin aikoihin niin tarkoitus oli treffata.

Tänään oltiin kaverin kanssa taas liikkeellä samoihin aikoihin ja kun lennossa soiteltiin niin saatiin treffit vihdoin sovittua. Ei tähän mennytkään kuin viikko (ekan kerran piti jo viime perjantaina nähdä) ja asutaan sentään aika lähekkäin mutta kun hänellä on vuorotyö ja minulla nämä lapset niin aikataulujen sovittelu ei aina ihan natsaa. Kahvittelu jäi tällä kertaa mutta ehkä sitten myöhemmin.

Esikoinen ilmoitti myös että minä saisin hakea miehen töistä klo 16 kun hän menee töihin. Se puolestaan tarkoitti sitä että oli saatava Piiperoinen jälleen ajoissa päiväunille (ei suostu nukahtamaan jos ei saa hiuksiani puristaa nyrkkiinsä) että ehtisin mielellään syödä ennen hakureissua - kaveri kun laittoi viestiä ettei sunnuntaina pääse salille, joten tänään olisi menossa. Noh, en minä sitten ehtinyt syömään. Heittelin pähkinöitä ja juustoa suuhuni että edes jotain saisin mahaan. Hain miehen ja tultiin kotiin ja sanoin että lähden salille. "No kukas hakee Pipan klo 18?" Dääm. Kello oli parikymmentä minuuttia vaille viisi ja tasan tuntia myöhemmin pitäisi lähteä salilta pois jos haluaisin ajoissa tytön hakea. Äkkiä salivaatteet päälle ja nasta lautaan (no ei nyt sentään, liukasta) - olin salilla tasan klo 17. Siinä sitten puristin 40 minuuttiin melkein koko sen kierroksen mihin normaalisti menee tunti. Oli hiki :D . Ehdin hakea Pipan ajoissa vaikka ajaessa mietin että meneekö tiukille mutta mitä vielä, jäi pari minuuttia odotteluaikaakin parkissa. Niin ja vaaka näytti tänään -2 kg maanantain lukemiin :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti