maanantai 7. tammikuuta 2013

Tirppana 4v.

Syntymäpäivän kunniaksi käytiin tytön kanssa neuvolassa katsomassa tuoreet mitat, ja syntymäpäivälahjaksi sai rokotuksen. Ei ollut mieleinen ;D . Jos tyttö oli hiukan hidaskasvuisempi vauvana niin nyt pari vuotta on kasvanut ihan hyvin. 8 cm lisää vuodessa.

Pituus: 106 cm
Paino: 16,9 kg
Pipo: 48,7 cm

Jesperi oli pari senttiä pidempi 5-vuotiaana mutta pää oli Tirppanan kokoa jo 2-vuotiaana :D . Että on tuo meidän neiti hiukan pienipäinen edelleen - omalla käyrällään pysynyt kuitenkin tasaisesti. Näkö oli ok, kuulo samoin ja palikkatehtävässä ylitti jopa ikätason vaatimukset. Piirtämistehtävät, helmien pujottelut ym. sujuivat kaikki ikätason mukaisesti. Puheessa on äännevirheitä s:n lisäksi mutta katsotaan vuoden kuluttua miltä sitten vaikuttaa, vielä ei kannata puheterapiaa ajatella kun puhe kuitenkin tulee sinällään selkeästi ja ymmärrettävästi.

Illaksi on varattu päivän kunniaksi jäätelöä ja limua vanhaan malliin ettei päivä nyt ihan tavallisena päivänä mene. Synnärihän löytyy tuolta sivulinkkien takaa jos joku sen haluaa lukea. Pakko laittaa tähän vielä kuva tuoreesta tulokkaasta muutaman vuoden takaa.Sitten voisi miettiä mikä on äidin olo. Au au auuu, löysin lihakset salilla selkeesti meinaan nyt tekee kipeää niin jalkojen kuin käsien liikuttaminen ja nauraminen tuntuu vatsalihaksissa :D . Kuinkahan kipeä sitä on huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti