sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tietyöt haittaa ja laihdutus sujuu

Viikot vierii ja kiirettä pitää. Alottivat tekemään putkiremonttia tässä kaupunginosassa kun alkuperäiset putket 60-luvulta käytössä niin tuo jännitystä elämään sekin. Aamusta kun liikkeelle on lähtenyt niin arpapeliä pääseekö sitä reittiä ajamaan mitä on meinannut käyttää vai onko tie laitettu poikki. Ja jos vastaan tulee kuorma-auto niin äkkiä vaihdetta suosiolla pakille ja katsomaan että kenenkäs pihaan pakittaa pois alta. Pienempi väistää isompaa :D . Tällä viikolla tuntui välillä siltä että pakitan kotitiellä enemmän kuin ajan suoraan eteenpäin :D

Viikolla motittivat naapurin niin ettei päässyt pihaan tai pihasta pois ja nyt ovat meidän portin kohdilla. Torstaiaamuna kävin kysymässä (kun pyytelin että jos voisi kaivurikuskin autoa siirtää että mahdun pikkubussilla pihasta pois) että milloinkohan meidän portista ei pääse kulkemaan ja tuumasi että ei ainakaan tällä viikolla. Jaah... torstaina oltiin jumissa reilu pari tuntia illasta, ja nyt mietitään että noinko huomenaamulla päästään pihasta pois kun pitää kouluun/eskariin lähteä (perjantait noilla työmiehillä on vapaata). Tällä hetkellä oma helikopteri olisi oikein kiva - ja tietty lentotaitokin. Huominen nyt vielä menee jos ei pääse mutta tiistaina on pakkomenoja heti aamusta eli huomenna varmaan käytävä juttelemassa mikä on homman nimi. Jos vähänkin epäilevät että tiistaina ei tuosta kuljeta niin pitää viedä auto kerhon pihaan, polkua pitkin pihasta pääsee nopeasti. Tai sitten laitan firmalle taksikuitin kun lääkäriajasta on kiinni pidettävä.

Laihdutusprojekti meni tammikuun osalta tavoitteet reilusti ylittäen \o/ . Tavoite oli että edes kilo per kuukausi niin vaaka näytti -4,5 kg!! Tästä on hyvä jatkaa vaikka hitaampaakin tahtia. Sain pidettyä kiinni siitä että pari kuntosalikäyntiä/viikko tai sitten lumityöt korvasivat salikäynnin. Tällä viikolla tuli kyllä jo ylimääräistäkin salin korvausta kun tuota lunta hiukkasen tulla tuprutti. Mutta asenne on: Jee, tää on kivaa ja tehokasta hyötyliikuntaa - hyvä kun tulee hiki, ja silloin tuosta on jopa nauttinut :) . Ruokapuolella menen karpaten, useimmiten hiilarit on hyväkarpin tasolla (maks. 60 g) ja välillä meinannut jäädä ketokarpin puolelle mutta harvemmin. Herkkupäiviäkin on ollut, olihan tässä Tirppanan synttärit, lasten serkun synttärit, ja kerran viikossa sallin itselleni hiilareita vähän reilumminkin.

Perhekerhossa olen parina kertana saanut pitää sellaista 4-5 vkon ikäistä tyttövauvaa sylissä ja voit että toinen on suloinen. Kuin pieni nukke. Miten tuon unohtaakin kuinka pieniä nuo alussa ovat, vaikka tälläkin neitosella oli jo lähemmäs 5 kg painoa keskiviikkona. Kun kuulin tytön syntymästä niin tein vauvalahjaksi tossut.
Päällä trikoo ja vuorena fleece


Lasten serkun 6-vuotislahjaksi ompelin t-paidan. Kankaan valinta meinasi olla ongelma kun Vilperi alkoi kaikista puhumaan että haluaa siitä ja siitä sitä ja tätä. Lopulta paidasta tuli tämän näköinen. Paras kehu lahjasta taisi olla se että päivänsankari puki sen heti päälleen :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti