tiistai 28. toukokuuta 2013

Pikku viuhahhahtaja

Huono juttu kun ulkona on lämmintä (lämpimämpää kuin sisällä)... ei meinaa Piiperoinen pysyä sisällä yhtään ja mokoma osaa avata jo lukitunkin oven. Lisäksi nyt muutaman päivän ajan neiti on osoittanut pitävänsä luonnonmukaisesta olotilasta enemmän kun yhtäkkiä viuhahtelee nakuna ympäriinsä. Sinällään ihan sama.. jospa oppisi kohta potalle kun ei suostu vaippaakaan pitämään. Tähän asti tulos on kyllä ollut se että ei pissaa pottaan eikä lattialle - panttaa vaikka kolme tuntia ja kun sitten laittaa vaipan niin se on äkkiä tosi täynnä :D . Jotensakin tuttua Tirppanan ajoilta.

Isosisko oli yhden yön kotosalla ja taas eilen lähti. Tällä kertaa Lahteen tyttökaverinsa luokse joka on lähdössä kesätöihin ulkomaille. On tuo levoton kun koko ajan pitää olla menossa, saas nähdä tuleeko tänään kotiin. Oli eilen hiukan sen oloinen että alas mennä jo kun aloin muistuttelemaan että kun poikaystävän luona on yökylässä niin kannattaa muistaa se ehkäisy, ja mielummin ehkä näin alussa tuplasellainen eli jos kävisi vaikka pillereitä hankkimassa lisäksi. Lyttäsin käteen ehkäisyneuvolan yhteystiedot ja ajanvarausajat... onpahan nyt tietoinen niistäkin. Fiksuna tyttönä osaa kyllä toimia jos on tarvetta tai kun tulee tarvetta.

Pipa ja Poppana pitävät tänään taas vaihteeksi leipomispäivän. Vasta pari päivää sitten tekivät mustikkapiirakkaa ja taas on uuni kuumana. Tällä kertaa syynä kuitenkin huominen Pipan futispeli jossa kioskivuoron makean tarjonta jäi meille. Tai pari peliähän tytöillä huomenna on. Tässä perheessä näitä futispelaajia näämmä riittää kun neljäskin innostui, vaikka Pipan lisäksi nykyään ei enää pelaakaan muut kuin Isosisko silloin kun ehtii. Nyt on töiden takia joutunut jättämään pelejä väliin.

Torstai ja perjantai pitää siivota ja perjantaina taas leipoa. Lauantaina tarjotaan kakkukahveja sukulaisille Esikoisen kokiksi valmistumisen johdosta. Vaikka eipä tänne montaa ole tulossa, on yo-juhlia ym. esteitä ihmisillä. Pitäisi ehtiä vielä Dressmanniinkin Esikoisen kanssa pukua ostamaan mutta nuo pojan työvuorot ja Piiperoisen päiväunet asettavat vähän haasteita aikatauluun.


1 kommentti:

  1. mukava kuulla teidän arjesta pitkästä aikaa,se facekin kun on mun osalta kesälomalla :)
    Meillä muuten 2v on innokas pottailija,4v.lla tahtoo se isomman tarpeen tekeminen on ongelma edelleen,siksipä tutkimukset edessä ens viikolla.

    VastaaPoista