perjantai 17. tammikuuta 2014

Käsitöitä

Sunnuntaiksi 7 v. pojalle synttärilahjaksi tein hai-penaalin. Kankaat kierrätysfarkkua ja vähän omasta varastosta lisää. Silmät silityskalvoista.

Syksyllä tuli tehtyä käsitöitä välillä hyväntekeväisyyteenkin. FB:n ompeluryhmä SaVa:ssa innostuttiin tekemään Roosanauha keräykseen käsitöitä huutokaupattavaksi (ehto oli että kaikissa piti olla jotain pinkkiä). Tavoite oli saada kasaan 300 e ja lopputulos oli yli 6 000 euroa! Siis aivan mahtavaa. Oma antini tuossa alla eli yksi neulottu pipo ja yksi ommeltu. Kummassakin heijastin mukana.Vilperillä oli puhelin aina hukassa ja taskuista se tuppasi tippumaankin ulos. Ratkaisin asian tekemällä kännykkäpussin.

SaVa:n yhteen ompeluhaasteeseenkin ennätin osallistumaan. Yllätyspaketissa tuli pala tuota punaista pitsisydänkangasta ja siitä piti haasteen mukaan tehdä jotain jouluista. Valkoinen trikoo omista varastoista, satiinisydännauha Sinellistä. Tonttulakin kulkunen löytyi myös kotoa. Aika tarkkaan se pala tuohon meni, vain silppua jäi jäljelle.

Vuosi sitten suunnilleen suunniteltiin taas omaa kuosia trikoolle. Äänestyksen jälkeen mustavalkoinen kortteli voitti ja tein siitä itselleni jo yhden paidan. Ensin ihan tavallisen mutta näytti jotenkin vajaalta joten lisäsin siihen kauluksen. Tuli parempi.

Ja KooKoo-fani halusi pipon niin minähän tein :)

Pipa toivoi joululahjaksi villasukkia ja järjetöntähän se olisi ollut ostaa kun itsekin osaa tehdä. Ei muuta kuin äkkiä neulomaan, ja koska oli kiire niin piti muistia virkistää miten tehtiin kaksi sukkaa kerralla magic loopilla pyöröpuikkojen avulla. Hyvä tuli (kuva tosin keskeneräisistä mutta haittaako se).

Ja koska tuo oli niin kätevää tehdä yhtä aikaa kaksi sukkaa niin halusin opetella taas jotain uutta. Eli nyt kaksi sukkaa kärjestä aloittaen. Kuva aloitusvaiheesta, nyt ne ovat jo Pipan jalassa nämäkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti