perjantai 17. tammikuuta 2014

"Minä menen baariin"

Piiperoinen 2 v. ei malttanut tänään edes päiväunille nukahtaa. Pyöri ja hyöri vain ja höpötteli baariin menosta. Selvyyden vuoksi mainittakoon että kyse on jäätelöbaarista. Lupasin viedä neidin tuonne kunhan oppii sen isommankin asian tekemään muualle kuin vaippaan eli pöntölle - potalle tyttö ei ole koskaan suostunutkaan. Ei kun ei, viime kesänä kävi pissalla pari kertaa siinä ja sen jälkeen tuli piiitkä tauko. Vasta tuossa loppuvuonna alkoi pöntöllä käymään silloin tällöin ja nyt vuodenvaihteen jälkeen pissalla käynyt ihan sujuvasti. Nyt sitten tällä viikolla on sujunut kaikki :)

Viime kevään jälkeen korvatulehdusrintamalla on ollut aika hiljaista. Joulukuun alussa Tirppana sitten kehitti itselleen sellaisen, ja Piiperoisestakin mietin yhdessä vaiheessa että onko korvissa vikaa. Maanantaina oli Tirppanan korvakontrolli ja kaikki oli kunnossa. Puhuin sitten lääkärille Piiperoisesta ja tämä halusi katsoa nuoremmankin korvat. Olin ollut ihan oikeassa epäilyksessä - korvissa oli kudosnestettä. Piiperoinen sai sitten korvalääkäriltä ehdollista ja kuukauden kuluttua mennään tarkistamaan. Nyt on vaarana että korvaan menee bakteeri salaa ja tekee liimakorvan kun korvat eivät tule kipeiksi nesteen takia. Aikaisemmin saa mennä jos alkaa pahaa nuhaa/yskää esiintyä.

Päivät pitää nykyään suunnitella hyvissä ajoin kun talossa on neljä kuskia menoineen ja vain kolme autoa. Lisäksi sitten näiden nuorempien menot. Kuka kuskaa kenet ja hakee jonkun ja milloin vai vaihdetaanko autoa lennossa. Ihan kun näitä ajoja ei olisi ollut ennen muutenkin, nyt ne vain ajoittuvat todellakin vuorokauden ympäri Esikoisen työaikojen takia. Kokilla kun työvuoro voi loppua vasta puolilta öin. No, eiköhän tämä helpota jossain vaiheessa kunhan poika saa säästettyä rahaa omaan autoon. Siihen asti cruisaillaan ja käytetään kalenteria menojen suunnittelussa. Pitäisiköhän hankkia jokaiselle oma värinsä niin erottaisi helpommin ne toisistaan...

Minulle tuli tässä parin kuukauden kuntosalitauko kun syksyllä ensin minä sain flunssan, sitten kiersi lapsissa ja oli muita menoja ja sitten iskikin joulupaniikki. Keskiviikkona pääsin vihdoin ja viimein taas hikoilemaan ja voi äiti - on tässä jokunen parkaisu päässyt liikkuessa kun lihakset ovat  k i p e ä t ! Vaikka aloitin varovaisesti eli pienemmillä painoilla. Tänään jo vähän parempi kuin eilen. Huomenna olisi tarkoitus taas mennä, sunnuntaille kun tuli lasten serkkujen synttärikekkerit ohjelmaan.

1 kommentti: