perjantai 24. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuu - pipoja lisää

Kyllähän sitä talvea kovasti toivoi ja odotti kun joulukin oli musta ja synkkä. Sitä kaipasi pientä pakkasta ja lunta kovastikin. No, tulihan sitä, ainakin toista eli pakkasta sitten ihan toiseen ääripäähän mennen eli -20 asteen molemmin puolin (tänään oli aamulla kylmintä -24,5 asteella). Alkoi jo Vilperi kyselemään lämpimämmän pipon perään viime viikolla. Ja minähän tein. Niin ja vasta kun olin tehnyt, muistin että olisihan tuolla kaapissa ollut viime vuonna tehtykin.
Varastoista löytyi tuplafleeceä (toinen puoli vaaleanvihreä, toinen oliivinvihreä). Kaavan piirsin syksyllä mittojen mukaan. Keskelle heijastinkankaasta J-kirjain niin ei ollut niin mitäänsanomattoman näköinen ja kulkee heijastin matkassa.
Mies alkoi sunnuntaina puhumaan että Piiperoiselle pitää saada keskiviikkoon mennessä fanipipo kun seuraava lätkäpeli on. Nykyinen ostopipo on hiukan ohut ja kohta pienikin. Niinpä sitten taas tekemään ensin sopivan kokoista logoa ja sen jälkeen pipoa pikkuprinsessalle. Mitat otin neidin päästä, kruunupipon ohje täältä.

Nyt on tullut sen verran tuota merkkiä applikoitua, että alkaa sujumaan jo ongelmitta mutkatkin. Harjoitus tekee mestarin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti