tiistai 1. marraskuuta 2011

Vauvan korvakontrolli

Perhetyöntekijä tuli tänään vähän ennen puolta yhtätoista avuksi kun oli vauvan kanssa treffit Terveystaloon korvalääkärin luo klo 11. Nauroi kyllä että täällä oli oikein rauhallisen oloista kun Tirppana meni ovelle vastaan yöpuvussa, moikkasi ja jatkoi matkaa sänkyyn pötkölleen ja Jesperi oli kerhossa. Kieltämättä tällaiset aamut ovat harvinaisempia :D . Kerroin vauvaa pukiessa auto-ongelmista niin tuumasi että jos ei käynnisty niin voin ottaa hänen autonsa. Noh, pianhan se nähtäisiin kuin käy.

Vauva autoon ja irrottamaan pistoketta lohkosta (lataa samalla akkua joten käytetään nyt vaikkei ulkona kylmä olekaan). Olin niin innokas kokeilemaan käynnistyvyyttä että unohtui nostella jalkoja kunnolla johtokasan päällä ja tein komea syöksylennon maahan. Pirskatti kun teki kipiää ja sainpahan syyn ostaa uudet farkut kun nykyiset hajosivat polvesta :PP . Mutta auto käynnistyi!! Jippii!

Onneksi väli näillä korvalääkärin käynneillä oli nyt vain 2,5 viikkoa kun lääkäri halusi tytön nähdä pian. Oli meinaan aikapommi korvassa (oikealla puolen). Putki oli mennyt tukkeeseen ja korvaan alkanut kerääntyä limaa, ei olisi paljoa tarvittu korvatulehdukseen enää. Mutta voi sitä huutoa ja itkua kun korvaa putsattiin... se oli sydäntäsärkevää :'( . Olin erittäin iloinen että toinen korva sentään oli kunnossa niin pääsi pikkasen helpommalla. Korvatippakuuri tuli, kokeillaan nyt toisia tippoja jos ne pitäisivät putken paremmin auki. Uusi käynti kolmen viikon kuluttua.

Kävelin samalla Kelaan viemään miehen palkkatodistuksen kotihoidon tukea varten. Autolla ei arvaa ylimääräisiä ajella, siksi kävely mutta eipä tuo oikeasti pitkä matka ollut ja kaunis ilma. Hyvää happihyppelyä vain, ja samalla sitä koukkasi matkan varrella apteekkiin ostamaan lääkkeen pikkumurulle. Tuli vain kävellessä mieleen että miten ihmeessä tässä nyt pitäisi pukeutua kun aina on kuuma. Lyhythihainen t-paita yksinään tuntuu vähän vähälle mutta kun päällä oli fleece-takki niin oli hiki. Ulkona on kyllä vuodenaikaan nähden aivan ihanat kelit. Hyvin tarkenee vauvaa nukutella vaunuihin t-paitasillaan, paljain jaloin vain crocksit jalassa. Tulee mieleen vuosi 2006, silloinkin syksy oli aika lämmin mutta nykyiseen verrattuna sateinen ja sumuinen. Marraskuu hyvin muistissa kun Jesperiä viimeisilläni odotin <3  - ei tarvinnut pojalle toppapukua kotiutumisvaatteeksi sairaalaan, vanupuku riitti.

Hah! Tirppana alkoi jostain syystä hylkiä pöntöllä käyntiä, halusi vain potalla käydä. Eilen lupasin että ostan tarrakirjan ja saa tarran aina kun käy pöntöllä niin nyt on siitä asti pönttö kelvannut :D . Pitää illalla lähteä ostoksille lunastamaan lupaus. Samalla voisi ostaa ensimmäisen joulukinkunkin ja testata että uuni toimii ja paistaa sen kypsäksi (on siis tanskalaista tarjouksessa 1,95 e/kg ja tohon hintaan se on tälle poppoolle oikein kannattava ostos).

Nyt voisi jatkaa käytettyjen autojen selailua kun Esikoinen tahtoo auton.

1 kommentti:

  1. voi pientä ressukkaa ku korva-vaivat kiusaa:( toivottavasti ees jossain vaiheessa helpottaa...
    lämmintä marraskuuta joo,meilläki +11 aamulla mittarissa:)

    VastaaPoista